Anđela Đuričić napravila skandal
Svet

March 2, 2023 11:44

By

Idealna prilika za Zvezdana: Otkriveno koliko je zaista bogata Anđela

Bogatstvo Anđele Đuričić je ogromno

Anđela Đuričić, mlada Crnogorka iz Đenovića kod Herceg Novog, postala je poznata širom regiona učešćem u Zadruzi 5, kada se predstavila kao fina i uzorna devojka. Međutim, u ovoj sezoni Zadruge stupila je u intimne odnose sa Zvezdanom Slavnićem, zbog čega se našla na stubu srama.

Pročitajte: Anđela se u rodnom gradu bavila najstarijim zanatom – Svi muškarci su joj dolazili na adresu 

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Foto: Youtube printscreen

Njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom Zadruge 5 jer je bila čedni devojčurak, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem u vezi. Crnogorka je, međutim, poklekla pred iskusnim i 22 godine starijim Zvezdanom i tako bacila ljagu na celu porodicu.

Kako smo ranije pisali, porodica Đuričić je imućna i bogata porodica, veoma vredna koja je bogatstvo stekla poštenim radom. Bogatstvo Anđele Đuričić je baš veliko, jer njena porodica, pored velelepne kuće u Đenovićima, ima i stan u centu Herceg Novog, u kome živi njen brat. Pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, a kako pričaju komšije, kupili su stan i u Beogradu.

Pročitajte: Ljubavnica vređa prevarenu ženu na najgnusniji način – Anđela se brutalno obrušila na Anu 

Youtube printscreen

Posle sramote koju doživljavaju svakodnevno jer Anđela neprestano ima odnose pred kamerama sa Zvezdanom, porodica je odlučila da proda porodučnu kuću.  Kako se priča po Boki Kotorskoj, porodična kuća ima 15 soba, isto toliko i kupatila, a oni celi prvi sprat tokom sezone iznajmljuju. Kuća je na veoma atraktivnoj lokaciji, na samoj granici sa Kumborom, u blizini luksuznog novoizgrađenog Portonovog, uz skoro samou obalu. Porodica poseduje i nekoliko poslovnih radnji, a nekada su se bavili i motorima, a komšije nisu sigurne da li su ih iznajmljivali ili su imali salon za prodaju motora.

Pročitajte: ANKETA Roditelji plaču od muke – One su podržale Anđelinu ulogu ljubavnice, da li biste i vi 

Anđelina poruka slomljenim roditeljima

Youtube printscreen

S obzirom na to da je Zvezdanova bivša supruga izjavila da njega u životu jedino interesuje novac, nema sumnje da će bogatstvo Anđele Đuričić, Slavnića i još više privući ka ovoj lepoj zadrugarki.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN