Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

February 14, 2023 09:00

By

Gori u Zadruzi: Anđela shvatila šta je uradila, javno se obratila roditeljima pa spomenula i Anu

Anđelina poruka slomljenim roditeljima sve je iznenadila

S obzirom na to da je uvek isticala svoj moral i patrijarhalno vaspitanje, Anđelini roditelji često su bili tema u medijima, a sada im se po prvi put nakon raskida sa Slavnićem javno obratila.

Njihova ćerka im se nakon svega obratila na ovaj način, kao da je sve u najboljem redu:

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Zadrugarka Anđela Đuričić

ATA images

– Ako možete da mi pošaljete, trebaju mi trepavice, ajlajner u gelu, puder, dezodernas, posteljina mi baš treba, neka sa srcima, to mi je veoma važno, badem. Nadam se da ste dobro, da ste živi, da ste zdravi, neću vas više stresirati. Sigurno vam nije bilo lako, a sad sam okružena dobrim ljudima. Vratila sam se sebi. Možda sam malo bila izigrana, ali Ana je tu kao pravi prijatelj. Volela bih da pošaljete nešto kao znak i da naglasite da je za Anu, zalepite na majicu da znamo da je za nju. Hvala, volim vas. Nadam se nekom pozivu, prošle godine sam ga imala u ovo vreme – pričala je Anđela.

Počitajte: Jadni otac i majka – Anđelu raskrinkala komšinica, ovakve pogrdne reči niste čuli ni u najgoroj noćnoj mori 

Printscreen

Podsetimo, roditelji Anđele Đuričić navodno od sramote zbog ćerkinog ponašanja nisu mogli da izađu iz kuće.

– Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni na nju, sećate se koliko su na finalu bili srećni. A sada ih je ukanalila najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelju su, ali sada radi neoprostive stvari. Zna da je roditelji gledaju i ona u po dana i noći ima intimne odnose, čak se ne trudi ni da to koliko toliko prikrije – rekao je izvor za naš Svet i dodao:

Počitajte: Jadni otac i majka – Anđelu raskrinkala komšinica, ovakve pogrdne reči niste čuli ni u najgoroj noćnoj mori 

Roditelji Anđele Đuričić

Ata images

– Na sve to i ne čuva se, nego sad kaže ako je trudna zadržaće bebu. Mami, kad je to čula, u momentu je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se da se pokupe i dođu u Beograd da vide da izbave dete i probaju da je urazume. Sada kad se sete sekiracije što je prošle godine bila u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem, a nemoćni su.

Ipak, Anđela je već noćas nastavila po starom, pa je ponovo završila u krevetu Zvezdana Slavnića.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Youtube Screenshot