Roditelji Anđele Đuričić
Svet

8 фебруара, 2023 20:45

Velika tragedija slomila roditelje Anđele Đuričić: Zadrugarka ni ne sluti šta im se sad dešava

Porodica Anđele Đuričić doživela je veliku tragediju

Roditelji Anđele Đuričić sve donedavno su bili veoma ponosni na svoju ćerku, ali otkad se zadrugarka upustila u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, njihov život se potpuno promenio. Njeni roditelji su kako je Kurir pisao, otišli u inostranstvo, kako bi se sklonili od halabuke i pritiska koji ih okružuje zbog pomenutih dešavanja.

Počitajte: Jadni otac i majka – Anđelu raskrinkala komšinica, ovakve pogrdne reči niste čuli ni u najgoroj noćnoj mori 

Printscreen

Komšinica D.V. oglasila se za Kurir i otkrila kakva je porodica Anđele Đuričić zapravo i stala na put svim daljim nagađanjima.

– Njen otac je divan i porodičan čovek, stalno nasmejan i raspoložen. To je jedna ugledna imućna porodica, uvek su imali para kao blata, imali su motore, čovek ima restoran, a držao je i nekoliko butika. Imali su četvoro dece, a kada je brat poginuo, to je bila velika tuga. Nakon tragedije su se preselili u Podgoricu – govori D.V. i nastavlja:

Počitajte: Zvezdanova Anđela ipak trudna – Majci pozlilo zbog ćerkinog nemorala 

Youtube printscreen

– Požrtvovani su roditelji koji su celog života uz decu, kad god im je u školi trebala neka pomoć angažovali su profesore. Držali su se uvek zajedno kao porodica, od te priče da će se Anđele odreći, nema ništa – zaključila je D.V.

Porodica Anđele Đuričić zbog njenog ponašanja trpi veliki pritisak, pa su roditelji odlučili da napuste porodični dom, a zadrugarka ni ne sluti šta se s njima trenutno dešava.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN