Svet

5 Januara, 2021 21:00

SVET! Intervju! Tijana Milentijević: „Modrice na telu će proći, rane na duši teže”

Tijana Milentijević, poznatija kao „žena od sultana”, prijavila je policiji svog dečka i bubnjara Mišu Koljenovića zbog nasilja, što on nije negirao, ali je pokušao da se opravda. Miša je svirao u Tijaninom pratećem bendu, ali posle incidenta u julu kada je nasrnuo na mladića u jednom klubu prekinuli su poslovnu saradnju, a nastavili emotivnu vezu.

Modrice na telu će proći

Prošle nedelje Miša je fizički nasrnuo na Tijanu, udarao je, polivao vodom, a to maltretiranje trajalo je tri sata, kako je sama priznala u intervju za SVET.

Trudim se da budem dobro, ali trebaće mi vremena da se oporavim, pre svega psihički, modrice će proći, ali one rane na duši duže ostaju. Teško mi je bilo da priznam sebi da sam žrtva nasilja, ali tako je i ne bih želela od toga da pravim marketing. Ne treba mi to – kaže Tijana.

Rane na duši teže prolaze

Da li je i pre bilo fizičkih napada sa njegove strane?
Mi jesmo imali probleme u vezi, ali mi nikada nije bilo ni na kraj pameti da ću ikada dobiti batine. Smatrala sam da sve može da se reši razgovorom. Tog dečka sam jako volela, verovala mu i ni u najluđim snovima nisam mogla da verujem da će se sve ovako okončati.

Da li je istina da je tortura tog dana trajala satima?

Nažalost, jeste. Meni se sve činilo kao večnost. Oko tri sata mislim da je trajala svađa, psihičko zlostavljanje i ceo taj haos. Zaista ne želim da detaljišem o tome, jer mi je teško kad se setim cele te situacije. U policiji sam morala da ispričam sve do detalja i ne bih se vraćala.

Priča se da si sa njim imala neprijatne scene i pre nekoliko meseci, kada je napravio ljubomornu scenu na nastupu tvoje koleginice, pa je čak moralo i obezbeđenje da reaguje?

Što se tiče neprijatne scene u klubu, to nije bio sukob između nas dvoje, već između njega i muškaraca iz separea pored nas, jer je došlo do gurkanja laktovima, na šta je on reagovao. Posle tog incidenta smo odlučili da više poslovno ne sarađujemo i da ne bude u bendu koji mene prati.

Da li i dalje veruješ u ljubav i da li ti je žao što si mu dala drugu priliku ?

Naravno da verujem u ljubav, nije ovo stvar koja bi mi uništila veru u ljubav, jer je u našoj vezi ona i te kako postojala. Ne kajem se zbog svojih postupaka i što sam dala drugu šansu. Ovako je bilo zapisano.

Da li si uplašena za svoj život?

Nisam uplašena, ali ne bih želela da više ikada doživim bilo šta isto ili slično. Taj osećaj poniženosti i nemoći mi i dalje stvara jezu.

Hoćeš li unajmiti obezbeđenje i šta očekuješ od policije?

Što se nastupa tiče, ja uvek imam obezbeđenje, a ovako privatno ne planiram, ali sigurno neću biti sama. Policija je uradila sve što je trebalo i sve što sam od njih zahtevala. Mom bivšem dečku izrečena je mera zabrane prilaska.

Mnoge žene sa javne scene su doživele nasilje od strane partnera, da li ti se neka javila?

Dosta njih me je podržalo i hvala im od srca na tome jer mi puno znači. Ne bih volela nekog da izostavim, a želim svima javno da se zahvalim. Poruke podrške dobila sam od Nataše Bekvalac, Ane Kokić, Aleksandre Bursać, Nadice Ademov. Zaista mi se dosta kolega javilo i hvala im od srca.

Za relativno kratko vreme si postigla orgoman uspeh, ima li ljubomore, da li te je neko sabotirao?

Tako je, uspeh mi se desio bukvalno preko noći. Nisam primetila da me neko od kolega ne voli iako to sigurno postoji, ali su mi zaista mnogi pružili podršku.


Bila si u finalu „Zvezda Granda“, a tek sada si zvezda, šta je presudilo?

Mislim da su jednostavno morale da prođu godine. Bila sam jako mlada dok sam bila u takmičenju i nije bilo vreme da ozbiljnije zakoračim na javnu scenu.

Zorica Brunclik te je tada javno podržavala i bodrila, rekla da će ti pomoći. Da li ste u kontaktu?

Zorica Brunclik je sa celom svojom porodicom moja velika podrška i sada. Zaista poštujemo i cenimo jedni druge.

Da si sada u takmičenju „Zvezde Granda“ čijih komentara bi se najviše bojala?

Sada bih se najviše bojala komentara Marije Šerifović, a ujedno bih volela da mi ona bude mentor.

Poznato je da je „Žena od sultana” prvo ponuđena Slađi Alegro, pa je ona odbila i učinila ti uslugu.

Slađa jednostavno sebe nije videla u toj pesmi. Ja sam je sa zadovoljstvom snimila, a od Slađe imam bezrezervnu podršku. Ona je snimila demo snimak pesme, a i prateće vokale.

Neke kolege su pričale da je pesma klasičan turcizam i kič.

Negativni komentari me ne pogađaju, jer sam ih svakako očekivala. Ne može svakom da se sve sviđa. Ali, i sam uspeh pesme pokazuje da uopšte ne treba da se obazirem na negativne komentare.

Goca Tržan je čak izjavila da nikad nije čula za tu pesmu i da je gramatički neispravna, jer treba da bude „Sultanova žena“.

Mi jako dobro znamo da naziv pesme nije gramatički ispravan, ali je to umetnička sloboda. Mnogi mega hitovi imaju gramatički neispavne fraze.

Milan Stanković te je na Tviteru nazvao „Smrdlom koja promoviše bugarski melos“, a narod koji to sluša “glupom marvom”.

Pa je zatim izjavio da me nije prozivao, da smo pogrešno shvatili. Zaista nemam komentar. Nemam ništa protiv njega i volim njegove pesme.

Spekulisalo se dosta o tvom izgledu, da si imala plastične operacije jer je drastična razlika između tvog sadašnjeg izgleda i onog iz vremena takmičenja. Šta si sve radila?

Uradila sam malu korekciju usana i grudi. Apsolutno više ništa. Prefarbala sam kosu i drugačije se šminkam. To je ono što je dovelo do tolike promene.

Da li se sećaš najvećeg bakšiša koji si zaradila na nekom nastupu i da li je bio na tvoju pesmu ili neku drugu?

Zaista se ne sećam koji bakšiš je bio najveći jer već osam godina aktivno radim.

Sa kim se družiš od pevača sa kojima si bila u takmičenju?

U kontaktu sam sa Ajšom Kapetanović, Markom Gačićem, Ljubom Perućicom, Mirzom Selimovićem.

Jelena Tomašević i Marija Šerifović su kao i ti iz Kragujevca. Koja ti se više dopada?

Obožavam zaista obe i svaka je kvalitetna na svoj način, ali pesme i senzibilitet bliži mom ipak ima Marija.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: ATAIMAGES