Svet

28 Avgusta, 2021 10:00

OTKRIVAMO! Ženi od sultana veza u KRIZI!

Tijana Miletijević radi punom parom tokom leta, zbog čega najviše trpi njena veza sa bugarskim pevačem Mehmedom Ognjanovim Gogovim.

Ženi od sultana veza u krizi!

Naime, pevačica je za manje od mesec dana imala 21 vezan nastup, zbog čega nikako nisu mogli da se vide, pa je sad ljubav na ispitu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌼 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🌼 (@tijanamilentijevic.official)

Ona je u te tri vezane nedelje bukvalno svaki dan bila u drugom gradu ili mestu, u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni. Posle toga je otišla na nekoliko dana da se odmori do Budve, ali tada je dečko imao vezane nastupe, pošto i oni u Bugarskoj sada žele da rade što više jer se plaše ponovnog zatvaranja. I ovako se nisu prečesto viđali, sad kad je krenuo haos sa poslom, pa tek nemaju vremena za viđanja. Vidim da je baš hvata nervoza, da često znaju da se pokače preko telefona, ali mislim da tu nema ozbiljnih problema, već da žele da budu zajedno, ali zbog obaveza nikako ne mogu da se usklade. Ipak su u dve zemlje, treba sve organizovati. Mislili su da će to lakše ići, ali nadam se da će prevazići ovaj za njih težak period u vezi – ispričala je za Svet Tijanina drugarica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ