Svet

25 Decembra, 2020 22:00

SKANDAL na društvenim mrežama! Marija Šerifović zvala POLICIJU!

Marija Šerifović našla se usred skandala koji joj je smestila zasad nepoznata osoba koja je preko društvenih mreža u njeno ime pozivala ljude da uplaćuju novac i učestvuju u „njenoj” nagradnoj igri. Marija je, navodno obećala vredne nagrade, od kojih su neke i novčani dobici.

Marija Šerifović zvala policiju

Dobila sam veliki broj poruka u vezi sa izvesnom nagradnom igrom koju navodno ja organizujem, u kojoj pobednicima delim pare. To je apsolutna neistina. Ja nikakvu nagradnu igru takve vrste nisam niti ću da organizujem. Molim sve da to prijave Fejsbuku, Instagramu ili gde je već vide. Moj advokatski tim zajedno sa nadležnim organima radi na rasvetljavanju slučaja – kazala je Marija i ogradila se od prevare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Kako smo uspeli da saznamo, mnogi sumnjaju da iza cele akcije stoji jedan njen kolega.

Veliki broj kolega se javio da, kao, pomogne Mariji u nedavno onlajn održanom humanitarnom koncertu za malu Minju. Neki od njih su imali najčistije namere, a neki su samo hteli trunku medijske pažnje. Pošto se Marija odlučila samo za par kolega, neki su se našli uvređeni, pa nije isključeno da neko hoće da baci ljagu na Marijino ime. Ona se ne bavi nagađanjima, sve je predala policiji u ruke, ali mi sumnjamo u određene ljude – kaže jedan od Marijinih saradnika.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ