Scandal

5 Juna, 2021 18:00

ŠOK! Porodica iz Sarajeva tvrdi: „Janjuš mora da SAZNA ISTINU! Maja krije da IMA DETE!”

Kako SCANDAL! saznaje, jedna porodica iz Sarajeva sumnja da Maja Marinković ima ćerku koju je napustila pre šest godina!

Majinu ćerku našli napuštenu u kartonskoj kutiji!

Naime, oni su navodno tada u Beogradu u jednoj kartonskoj kutiji pronašli napuštenu bebu i uzeli je, a kasnije su saznali da je majka izvesna Maja Marinković!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Ti ljudi su dete sklonili na sigurno i nekako su saznali da je majka neka Maja Marinković, međutim, kad se pojavila zadrugarka Maja Marinković, posumnjali su da je možda ona baš ta, pa su pustili priču u javnost – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Oni ne tvrde da je Maja koju sada svi znamo zaista majka, ali kako može da bude, smatraju da bi Janjuš morao da zna strašnu istinu ukoliko je ona krije od njega. Naravno, oni ne upiru prstom u Maju i ne tvrde da je to baš ona, ali sumnjaju jer je majka deteta njenih godina, a podudara se i ime. Ako je dete njeno, treba da preuzme odgovornost jer ta mučna devojčica živi u hraniteljskoj porodici u Sarajevu i stalno traži mamu. Tuga je velika ko god da je to uradio – priča izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Mi smo istraživali i sami i saznali da su te godine dve osobe pod imenom Maja Marinković rodile ćerke. Naravno da sada ne znamo koja je koja i da ne možemo da uđemo u trag toj osobi, nadam se da će se posle ovog teksta javiti koja je prava, ja se unapred izvinjavam što ovo ovako radim, ali meni je želja da se spoje prava majka i dete… Možda ova Maja iz Zadruge i nije ta, ali moram da uzmem sve u obzir, pa kako bude… Ipak je dete u pitanju – zaključio je izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ