Scandal

2 Maja, 2021 14:00

Bivši ljubavnik otkriva: „Janjuš mora da zna ISTINU o Maji! On nije ni svestan zbog koga KIDA ŽIVCE!

Samo za SCANDAL! jedan gastarbajter iz Nemačke otvorio je dušu i ispričao nam svoje iskustvo sa Majom Marinković u koju je, kako je naveo, letos bio ludo zaljubljen, a i sada je slab na nju!

Januš ne sluti šta ga čeka!

Maja i ja nismo bili zajedno, ali smo se viđali, to je bilo kao neko muvanje i upoznavanje, a ja sam sad svestan da me je držala na ledu i imam potrebu da upozorim Janjuša – započinje gastarbajter za tabloid Scandal! i dodaje:

Ja sam želeo da joj skidam i zvezde s neba, a ona me je ladila na finjaka. Kao neka priča: Čekaj polako, još jedna sezona u rijalitiju s Janjušem, da uzmem pare i postanem još poznatija, pa ću biti samo tvoja! Ovo moje i Janjuševo je samo strast, nema od toga ništa, a meni treba sigurnost koju ti nudiš! Ne brini se, stisni zube, sačekaj me i svet će biti naš – prepričava gastarbajter i nastavlja:

Sad vidim ona voli Janjuša, samo o njemu priča, kuka za njim tamo i plače, dakle, mene je sve obmanjivala i zavlačila. Čim izađu, tražiću Janjušu da sednemo kao muškarci i da mu sve ispričam i otvorim mu oči! Nema smisla da se ona sa svima nama igra – završava gastarbajter za Scandal!, a jedna Majina drugarica tvrdi da on samo laže i izmišlja jer ga je Maja kulirala, pa sad hoće da joj se osveti.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: PRINTSCREEN