Brat Milana Miloševića
Star

October 21, 2021 22:00

By

Milan Milošević uništio Kulićku! „Sudim se sa Marijom, niko je neće SPASITI kazne!”

Milan Milošević je strah i trepet za zadrugare jer zna sve njihove tajne i zato niko ne sme da mu se suprotstavi!

Milan Milošević komentarisao zadrugare!

Kako otkriva za Star, mnogo ga je potresla priča Viktorije Mitrović, jer ga je podsetila na psihičko zlostavljanje koje je doživljavao od svog oca koji više nije među živima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💫Viktorija Mitrovic💫 (@viki_mitrovic_official)

Plakao si kada je Viktorija pričala o silovanju, šta te je toliko pogodilo?

-Slomila me je nemoć dok je pričala kroz šta je prošla, meni je tada kroz glavu prolazila devojčica od 12 godina koja je nemoćna, a tu nemoć sam imao ja kada je moj otac vršio nasilje prema mojoj majci. Ja sam tada bio još mali i nemoćan da joj pomognem. To je mene dotuklo. Viktorija je jako hrabra devojka, i ona će zahvaljujući svojoj hrabrosti da prevaziđe to sve i da započne neki novi život. Ona sada ima priliku da napravi nešto od svog života. Traume ostaju za ceo život, ali će valjda moći da zaboravi taj bol.

Šta je najstrašnije što si doživeo od svog oca?

-Najteže mi je bilo dok sam gledao kako otac tuče majku, a ja nisam mogao da joj pomognem. Onako umornu kad dođe sa posla posle dvanaest sati i on je istuče, to je meni najteže. Sve ovo ostalo, nemaština i te stvari, to čovek preživi. Ježim se od nasilja, čak i na televiziji kada vidim nasilje nije mi dobro, jer imam te traume koje vučem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miss Denise Dame (@denisedameofficiel)

Da pređemo na vedrije teme, šta misliš o Deniz?

Ona je pravi šoumen, samo što ona ne pokušava uopšte da se utopi u sve ovo, ona hoće da bude svoja, i ona ne traži put da bude kao i svi drugi. Ona je to prihvatila na način da ona tu živi, u rijalitiju, i čeka svoj trenutak kada će zasijati. A, ona tek ima šta da pokaže i ispriča, samo vrlo mudro čeka trenutak, da se svi ispucaju, pa da nastupi ona. Zna šta radi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели IRMA SEJRANIĆ (@irmasejranic.official)

Irma deluje baš opasno, jel stvarno takva?

-Irma se baš izdvojila. Ona je neko ko ne voli nepravdu, i vrlo ima zanimljive komentare. Upoređuju je dosta sa Erminom, ali meni nisu ni slične, Irma je drčnija. Ona baš dosta može da postigne u rijalitiju, ako nastavi ovako. Ima i ona dosta zanimljivosti iz svog života, koje će tek da isplivaju, samo pratite.

Šta znaš o njenom sukobu sa Dalilom?

-Znam da je sukob nastao još u tom drugom rijalitiju gde su bile, ja to nisam ispratio, ali sam slušao da je to bilo prijateljstvo koje je puklo zbog Aleksandre Subotić. Irma baš čvrsto stoji iza toga da je pomirenje Dalile i Aleksandre fejk, e sad, videćemo, a ja čisto sumnjam da one imaju iste stavove, jer ih nikad nisu imale.

Šta očekuješ od Majinog ulaska?

-Tolika buka oko toga šta će biti kad Maja uđe, i da li će ući… Niko ne može da naručuje nikoga, videćemo da li će ući, a i Maja do sada nikog nije pojela, tako da neće ni njih. Pritom, Maje ima na par frontova ukoliko bi ušla…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević 🧩 (@ljubisavljeviceva)

Stefana su razotkrili da se dopisivao sa nekom devojkom letos, da li će mu Jovana oprostiti?

-Ako je prava ljubav, izdržaće. Imali smo mi i njenu vezu sa Lukom, koja je bila prava, pa nije izdržala, ali opet, svaka veze za sebe je drugačija, i svi su oni drugačiji. On nije demantovao da se dopisivao sa tom nekom Katarinom, ali eto, Viki kaže da se to dešavalo sada na leto, kada je on u vezi sa Jovanom. Možda bi najbolje bilo da se oglasi ta devojka. Ne mogu da iznosim ništa, jer stvarno ne znam, nisam video te prepiske. Ne deluje on meni kao neko ko bi pravio priču da bi Jovana ušla, od drugih to očekujem, od njega ne.

Da li ti je neko od zadrugara pretio?

-Imao sam razmirice, ali direktno da mi prete ne. I to u porukama, oni me nešto pitaju, ja odgovorim, oni malo drčniji budu, ali ih ja odmah postavim na njihovo mesto, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi. Ja izbegavam da u spoljnom svetu imam bilo kakav kontakt sa njima, i njima je to vrlo jasno, ne možemo da mešamo babe i žabe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Jel tačno da si tužio Mariju Kulić za duševnu bol i uvredu časti?

-Jeste, Marija i ja smo na sudu i ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikada preći. Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako nikad niko nije uvredio na radnom mestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i boriću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ