Svet

25 Septembra, 2021 13:00

Maja Marinković HITNO operisana! Pukli joj SILIKONI!

Maja Marinković hitno operisana pre nedelju dana pošto su joj silikonski implanti popucali! Ona se u proteklom periodu žalila kako ima bolove u grudima, ali je tokom večeri osetila nesnosan bol, zbog čega je pozvala svog hirurga, koji joj je rekao da smesta dođe na kliniku.

Maja Marinković hitno operisana!

Ona sa tim silikonima muku muči skoro godinu dana. U početku je imala osećaj kao da su joj silikoni iskočili iz tog nekog ležišta, više je bila nelagoda. I sve je bila u fazonu ići će danas, sutra kod lekara na kontrolu i nikako da ode. Međutim, prošle nedelje se probudila i kad je pogledala grudi, dekolte joj je bio izdeformisan. Implanti su počeli da pucaju, zbog čega je imala jake bolove. Odmah je zvala doktora, koji joj je bukvalno naredio da odmah dođe na kliniku. Isto veče je operisana, jer da je ostala u takvom stanju, dobila bi sepsu garant – priča Majina drugarica za Svet i nastavlja:

Operacija je prošla dobro. Bila je nekoliko dana na praćenju, dobijala je jake antibiotike, tako da je posle toga puštena na kućno lečenje. Ne bi trebalo narednih nedelju dana previše da se kreće nego da što više leži i miruje. Ona to poštuje, jedino što sedne u taksi, pa ode malo kod Brendona da bleje. Tamo leži, dosadno joj je da sve vreme bude u kući sama – zaključila je Majina drugarica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ