Star

11 Januara, 2021 19:00

STAR intervju! Ljuba Aličić: „Miljana Kulić je LUDA, ovo su moji FAVORITI!“

Ljuba Aličić ne krije da voli da prati rijalitije, pa je samo za STAR otkrio šta misli o zadrugarima, a osvrnuo se i na period kada je bio u bolnici zbog korone! Za naš list priča i u kakvim je sada odnosima sa Darkom Lazićem, nakon što se pisalo da ga je Ljuba uvredio kada mu je pevao na veselju povodom rođenja sina.

Ljuba Aličić: „Kristijana poznajem privatno, pravi je gospodin!“

Preležali ste koronu, kako se sada osećate?

Ma, ja sam ko kamen. Imao sam koronu i bio sam u bolnici, ali ne znam ni zašto su me držali u bolnici, nisam imao temperaturu, nisam imao kašalj, disanje normalno, sve normalno. Eto, valjda što sam Ljuba Aličić, pa su me držali u bolnici. Ja sam zdrav kao dren. Nemam nikakve posledice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljuba Aličić (@ljubaalicic.official)

Mnoge vaše kolege kukaju jer nema posla, kako se vi snalazite?

Kako mora, kad naleti neka tezga, odradim, Bože moj, to je više sila. To je za sve nas pevače nezgodno, ne samo za nas pevače, već za sve ljude, ali tu ne možemo ništa, tako je kako je, samo da verujemo da će brzo da se završi. Žao mi je ljudi. Mnoga veselja su otkazana, tezge, ali šta ću, da smo zdravi, pa će biti tezge.

Pevali ste u Zadruzi, kako vam se čine zadrugari?

Iskreno da vam kažem, ovo mi je do sada najbolja ekipa, baš su svi velika gospoda. Mnogo sam se lepo proveo, voleo bih da idem opet kod njih. Vidim da su i oni zadovoljni, mislim da se neće ponoviti takva svirka. Ja baš volim da gledam rijaliti i ja to nikad nisam krio. Eto, imao sam prilike i da uđem da ih uveselim i baš mi je puno srce!

Kako komentarišete to što su Ivanu Šašić proglasili tračarom?

Ma, kakvi to, to su je zadrugari proglasili, jel? Ona je super, žena sposobna, uvek fina prema meni i ona mnogo dobro peva, treba tamo više da peva. Ja joj poznajem i muža Bojana, dasa, nema šta, i oni se super slažu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Jel poznajete Kristijana privatno?

Da, da, znamo se, on se baš obradovao kada sam otišao tamo da pevam. Da vam kažem, oni njega mogu da proglase ovakvog i onakvog, ali je on gospodin. On tamo u rijalitiju njih i savetuje, i koliko vidim voli ljude, voli Mišela. Po mom gledanju, nije on tamo zaštitnik, on voli da savetuje ljude, a i oni stalno trče kod njega da mu se požale, pohvale… On je čovek veseljak i vidim da nikog prvi ne dira.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Ko vam se ne dopada?

Miljana Kulić, ona je bre luda. Ona samo napada pevače, ona napdala Darka Lazića, Dinču… Ima ona njenog Zolu, pa sa njim treba da vodi rijaliti, da ove ostale ostavi na miru. Jovana, ona manekenka, ona ne može ništa da uradi. Nemam ništa protiv nje, ali mi ona uopšte nije ni zgodna devojka, ko da ide u vešeraj. Oni svi nešto hvale da je zgodna, kakvi zgodna, ravna ko daska, kako to može da bude zgodno i prazna mi je nekako.

Jel imate favorita?

Paula mi je okej, meni se baš dopada, ima svoj stav, brani se, ne da na sebe, onda i Rialda, pa i Filip Car, on možda ne može da pobedi, ali može da dogura do finala, on mi je zanimljiv. Kenan mi je tamo najkulturniji i dobar je dasa. Imam njih nekoliko, kažem vam, ova ekipa sada mi je najbolja.

Kako komentarišete ove mlađe generacije vaših kolega?

Ma, ne, oni su pametniji od nas, oni će kao nas, stariju gardu da uče kako treba da radimo. To je strašno, ali ja njih ne fermam ni posto, uopšte ih ne zarezujem. Ja ne znam ni da postoje oni, oni ustvari i ne postoje. Eto, ti novopečeni pevači, neka dođu u diskoteku i neka dovedu hiljadu ljudi onda ću priznati da su pevači. Ne mogu ovi popularni da dovedu hiljadu ljudi, a kamoli ti novi, koji izađu iz rijalitija, snime jednu pesmu. Kakvi to pevači, to su sve budale, čuj pevači. To snime CD da imaju ispod jastuka da stave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Jel ima neki pevač koji bi mogao da bude vaš naslednik?

Ja mogu da izdvojim Darka Lazića, ne kao mog naslednika, već kao dečka koji ozbiljno peva, ima dobre pesme, a ove druge, ma to je bezveze, pa takvih pevača ja mogu da nađem gde hoćete. Darko je dobar dečko, ja nisam ljubomoran i sujetan, moje mesto ne može niko da uzme, niti ja nečije, meni se on baš sviđa kao pevač i ja nemam problem da pohvalim javno kada je neko dobar.

Pričalo se da ste u svađi Darko i vi, jer je izjavio da ste mu pokvarili veselje kada je dobio sina?

Ma, ne, nismo se svađali uopšte. To se nešto provaličilo po novinama, ja vam kažem Darko je dobar momak i ja ga baš gotivim, nema tu nikakvih problema!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR