Scandal

15 Jula, 2021 18:00

Nadica RASKRINKALA Janjuša! „Davao je Maji LAŽNU nadu!”

Pobednica „Zadruge 4” Nadica Zeljković priznala je da se pred sam kraj rijalitija zbližila sa Majom Marinković i otkrila kakvo mišljenje ima o Majinoj vezi sa Janjušem.

Nadica iskreno o Maji i Janjušu!

Naime, Nadica je otkrila šta je to što se dešavalo između Maje i Januša, a što možda nismo imali prilike da vidimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Maju Marinković želim da pozdravim. Ona je jedno iskreno dete. Ja Janjuša zaista obožavam, njegov smisao za humor, on je mene stalno zasmejavao i ja ga i dan danas volim i poštujem. On je dobar otac i to je u prvom planu – priča Nadica za portal Svet&Scandal i otkriva detalje o vezi Maje i Janjuša:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Njihov odnos je vrlo komplikovan. Ja sam se sa Majom zbližila na kraju rijalitija jer sam videla svojim očima neke stvari, a to su da on nju zove, da on njoj daje lažne nade. Mi nismo verovali šta on priča ispod pokrivača, pa onda kad sedne on joj dobaci veoma ružne reči. Želim Maji svu sreću. Ona je samostalno i sposobno dete, može da bitiše sama, ne razumem zašto bi bila nesrećna. Ona treba da ima osmeh na licu, zašto bi plakala svaki dan zbog Janjuša. Ja i Janjušu želim svu sreću, posebno kao roditelju, pozvaću  ga da se vidim sa njim – zaključila je Nadica.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ