Star

28 Septembra, 2021 17:00

Mina ulazi u Zadrugu da UNIŠTI Cara! Zna tajnu zbog koje će ga UHAPSITI!

Mina Vrbaški planira da uđe u Zadrugu u narednih mesec ili dva, a cilj joj je da se obračuna sa Filipom Carem koji je svakodnevno komentariše. A kako Star saznaje, Mina zna tajnu koja Cara može da pošalje iste sekunde u zatvor.

Mina ulazi u Zadrugu da uništi Cara!

Mina je rešila da se ozbiljno obračuna sa Filipom, nije u početku o tome razmišljala, ali je sada spremna da iznese sve što zna o njemu i da svima otvori oči ko je on i šta je. Nije htela da piča o tome šta je to što će ga oterati u zatvor, samo je pomenula da ta tajna ima veze sa nekom devojkom. Može da bude svašta, napomenula je da kada to bude iznela, očekuje da se policija iste sekunde pojavi! Kaže i da će svi gledati hapšenje uživo. Verujem da je nešto jezivo u pitanju, a naglasila je da za to ima i dokaze – priča Minin drug za Star i dodaje:

Ona će i sa Milicom maloletnicom napraviti haos, jer joj nije jasno zašto je ta devojka uopšte pominje. I o njoj zna neke stvari. Ma, ozbiljno se potkovala, ovog puta Mina ima da napravi ozbiljan kolaps u rijalitiju. Najviše će ispaštati Car. Ma neće mu biti dobro kad ona uđe, i to ne samo njemu – završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ