Scandal

August 26, 2020 22:27

By

LUKAS POD STRESOM! Nema posla, a mora da vrati pare Popoviću!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Saša Popović moraće da sačeka na pare koje mu duguje Aca Lukas!

Ne može da se smiri dok ne vrati dug!

Naime, Popović je pozajmio Lukasu pre nekoliko godina oko 300.000 evra za stan na Bulevaru oslobođenja u kom Aca i danas živi, a kao garanciju za vraćanje duga, stavio je nekretninu na svoje ime! Naravno, Aca je za sve ove godine Saši u ratama vraćao dug kako su se i dogovorili, ali sada je sprečen da mu isplati ostatak jer je generalno posao muzičara stao zbog korone!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана

U stvari, Aca je jedan od retkih koji dobija ponude za koncerte koji se organizuju uz poštovanje propisanih mera, međutim, Lukas smatra da je i to suvišno. Kulturno se zahvalio organizatorima i objasnio da ne postoji novac ili zarada koji su važniji od zdravlja, pa je odbio da radi i rizikuje da se zarad njegovog nastupa na jednom mestu okupi veći broj ljudi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Popovic 🌟 (@sasa_popovic_grand) дана

Što se Popovića tiče, on uvek može da uzme Lukasov stan koji je kao zalog na njegovo ime, ali njega ta nekretnina ne zanima, niti sumnja u Acu. Zna da će mu dug vratiti kad-tad, a kako mu sada nije neophodan novac, sačekaće da se sve stabilizuje i da svi počnu da rede.

Aci taj dug prema Popoviću stoji nad glavom, ali ipak neće da rizikuje da se mnogo ljudi, ne daj Bože, zarazi zbog njegovog nastupa. Zna uostalom da mu Saša neće zameriti jer imaju dogovor i nikad nije bilo problema oko istog, a kako su sada vanredne okolnosti, svi moraju da se strpe, pa tako i Popović. Od kada su lekari posumnjali da Aca ima rak pankreasa, on najviše ceni zdravlje, o čemu ste vi pisali u vašem magazinu SCANDAL! Exkluziv, tako da me čudi što čovek odbija tezge! Lako će zaraditi, samo da prođe ovo ludilo sa koronom – objašnjava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES