svet

May 16, 2020 10:00

By

Darko Lazić u DUGOVIMA! Moli roditelje da dignu KREDITE!

Dok se stvari polako vraćaju u normalu, na estradi je i dalje kriza kojoj se kraj ni ne nazire. Nastupa po klubovima i kafanama i dalje neće biti, a letnje tezge na moru su pod znakom pitanja zbog obaveznog karantina, pa su mnogi pevači koji ne štede baš u panici.

DVE GODINE SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM!

Iako je Darko Lazić nedavno tvrdio da za njega nema zime, njegov prijatelj za SVET otkriva da je pevač baš u problemu sa novcem.
“Darko već dve godine jedva sastavlja kraj s krajem. Nakon saobraćajne nesreće skoro čitavu godinu nije radio, a morao je od nečega da živi i plaća lečenje i skupe terapije, a u međuvremenu je počeo da živi sa Marinom i dobio sina. Sve i da je imao neke zalihe, potrošilo se, a poslednji dinar iz džepa izbio mu je koncert u Sava centru. Ko je mogao da pretpostavi da će ovo čudo da nas zadesi”, kaže Darkov drug za SVET i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Novak u ČUDU! Tata, zašto nam OVO radiš?!?

PROČITAJTE JOŠ: Janjuševa ŽENA u akciji! Ima spisak Majinih i Šopićkinih ŠVALERA!

PROČITAJTE JOŠ: Jeleni Kostov ponovo PUKAO silikon! Treća ZAMENA!

Dare se nervira što još nije završio kuću u Brestaču u kojoj živi sa Marinom i sinom, a sad je novca sve manje i manje. On je iznutra opremio, mogu normalno da funkcionišu i žive, ali ostalo je još mnogo radova spolja kao i u dvorištu. Baš mu je teško palo što nema posla, a jedva se izvukao iz starih dugova. Morao je sad da vrati pare gazdama klubova u kojima su nastupi bili otkazani nakon saobraćajke. Imao je u planu da završi album do leta i da radi punom parom, ali umesto da sad zarađuje, on mora da se zadužuje. Priča se da nastupa neće biti do septembra, oktobra, možda ubode neko privatno veselje, ali to je ništa. Darko je već sada u velikoj panici. Znam da je u nekoliko navrata molio roditelje da mu pomognu. Tražio je od Branke i Milana da probaju da dignu kredite, da zajedno traže neku pomoć od države jer ovako neće moći još dugo. Pritom je Darko navikao na lagodan život. Pored toga, on redovno plaća alimentaciju ćerkici Loreni, koju ima sa Anom Sević, što mu trenutno ne pada tako lako. Naravno, roditelji će učiniti sve da pomognu svom detetu, ali kredit se ne dobija preko noći. Darko im je obećao da će isplatiti svaki dinar banci čim krene da nastupa i da neće vraćati kredite godinama, ali mora da premosti to vreme dok ne počne da se radi. Eto, on je otpustio vozača jer nije imao da mu plaća i kad je seo sam za volan, uhapšen je. I to dva puta. I još je morao da da 200.000 dinara za kaznu.”

https://www.instagram.com/p/BaGtr8rhBdg/

Inače, ukidanje vanrednog stanja u Srbiji Darku nije mnogo olakšalo jer klubovi po inostranstvu još nemaju u planu nastupe naših pevača.
“Nikome nije lako, ništa se još uvek ne zna. Ubija me ova neizvesnost, pitanje je kada ćemo mi pevači početi da radimo i kada će moći uopšte da se izlazi iz zemlje. Ja lično živim od tih nastupa u Evropi, nisam gradski pevač, ali kako bude svima, tako će i meni. Koliko puta i ranije nisam imao, ali sam tada trčao da radim, a sada je drugačije. Ma ne sekiram se”, kaže Darko Lazić.

AUTOR: NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET