svet

March 12, 2020 18:00

By

Ana Sević odgovorila na Lazićeve prozivke da ga je prevarila! Pa progovorila o pomirenju sa bivšim dečkom!

Ana Sević se nedavno pomirila sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem. U medijima su se pojavile spekulacije da je razlog njihovog rastanka bio to što Danijel nije hteo da se ženi.

Nedavno ih je ekipa “Paparazzo Lov”-a uhvatila dok su zajedno kupovali u prodavnici koja prodaje opremu za kuću. Mnogi su posumnjali da zaljubljeni par uređuje dom u kom će zajedno živeti. Međutim, Ana i njen izabranik se nisu oglašavali kako bi potvrdili ili demantovali ove glasine.

“Tebi treba pivara jer si alkoholičarka!” Zorica Marković osula paljbu po Pešićevoj!

Smršao 15 kilograma pa smuvao zgodnu plavušu! Otkrivamo ko je nova devojka Viktora Živojinovića!

Darko Lazić i Tanja Savić ne mogu očima da se gledaju?! Otkrivamo pozadinu sukoba!

Ana Sević odgovorila je na komentar bivšeg muža Darka Lazića da ga je prva prevarila na svoj način.

– Ja nisam neko ko priča o privatnom životu i to potencira, iako tako ne deluje. Piše se svašta, ali ja nikada ništa nisam demantovala – rekla je Ana u “Premijeri”.

Sevićeva je istakla da je sada srećna u vezi, ali je imala pauzu sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

– Nismo bili zajedno, napravili smo kraću pauzu. Eto, treba čoveku nekada da se iskristališu neke stvari. To što je uradio za rođendan bilo je neočekivano, bila sam bez teksta i postidela se, zahvalna sam na svemu što imam – istakla je Ana.

https://www.instagram.com/p/B9M8zgwgKuY/

Podsećamo, Darko Lazić je za SVET otkrio kakav je njegov odnos sa bivšom suprugom.

– Malo mi je više muka da pričam o Ani, stalno me svi pitaju za nju. U dobrim smo odnosima, nekada je kod kuće kada dođem po Lorenu, nekada nije. Žena živi svoj život što je i normalno. Ispada da je ja stalno nešto hvalim, a ona kulira kada mene pomene neko iz medija. E pa, boli me k*rac više za nju! Ne kažem, bila je tu kada je trebalo, dovela je Lorenu na koncert, iskoristila malo medijskog prostora, ali šta sada radi i kako živi, mene ne zanima. – rekao je Darko Lazić za SVET pa dodao:

– Ja nju nisam nikada prvi prevario, a osećao sam se kao g*vno kada je ona mene prevarila! I opet sam ja ispao najgori. To je sada završena priča… Imam pored sebe ženu koju volim više od života, samo sam ka njoj usmeren. Naravno, i Loreni i Alekseju. Zbog njih sam počeo život ispočetka!

AUTOR: Svet