svet

March 7, 2020 14:00

By

Ana Korać ne zna kako da otkači Davida – Smučio joj se! “Potajno je zaljubljena u Karića, a Janjuš joj je samo paravan!”

Situacija između Ane Korać i Davida Dragojevića sve je gora i čini se da se njihovoj vezi bliži kraj. Ana je priznala da su se problemi javili kada je David ušao u Zadrugu i zamerio joj zbog njenog ponašanja. Od tada nema isti osećaj u vezi njega i njihove veze, na sve to David je pritiska i utiče negativno na njeno raspoloženje.

Rada na udaru KORONA VIRUSA! Posao trpi, PANIKA je hvata!

Imao S*KS sa Lunom pre ulaska u Zadrugu? Gastoz pobesneo pa opleo: “Dr*ljo mala nisam ti ja dečko za popunjavanje rupa!”

Ana Nikolić objavila snimak Emine Jahović iz privatne arhive! Pevačice zaratile? (VIDEO)

– Očigledno je da je Ana prestala da ga voli, to se jednostavno vidi, najviše bi volela da on nije ni ušao u Zadrugu. Ne zanima devojku ni gde je on, ni šta radi, a dok je setite se u prošlom rijalitiju bila kao njegov privezak i govorila da joj je samo on dovoljan, sada joj je draže da vreme provodi sa drugim ljudima i to baš ovim koji Davidu smetaju. Sa Markom Janjuševićem se priseća starih dana, drži za ruke, vozi bajs, a zna da to njenom vereniku mnogo smeta, da ga voli ona to ne bi radila. Da ne pričam o tome što je slagala Davida da nije bila sa Stefanom u vezi, tvrdi mu kako su se samo našli u istom društvu, a Stefan kao džentlmen potvrđuje njenu priču. Njegov otac Osman Karić je sve priznao i odao Anu, rekao je da je Stefan bio u kombinaciji sa njom. David je toliko opčinjen njome da i kad sazna za to ne verujem da će je ostaviti, on je prati kao neko kučence – kaže za SVET izvor, pa dodaje:

– Devojka ga vređa, napušava ku*cem, šta mu sve nije rekla pre neku noć u programu. Ona zahteva svoju slobodu i da on prećuti na svaki njen flert, ni odnose nemaju već nedeljama, ona mu ne dozvoljava ni da je dotakne kad krene rukom ka njoj, pa samo blesav ne bi shvatio da tu hemije više nema, makar sa Anine strane. David je opsednut njom, on je samo prati, gleda, snima, svestan je da nije više predmet njenog interesovanja, ponaša se isto kao i Aleksandra Subotić u prošloj sezoni, a sami znate kako se to završilo. Pokušava da sakrije da je ljubomoran, ali u sebi gori, mnogo se nervira i kida, a plaši se da to pokaže da ne bi Anu oterao još više od sebe. Da nisu pred kamerama, verovatno bi ga već i ostavila, a ovako se ona plaši da ne izgubi glasače, da je neko ne osudi i ostalo. Svakako ovo neće još dugo potrajati, mislim da je ona potajno zaljubljena u Stefana Karića, a da joj je Marko samo paravan, što će se i potvrditi. Sa janjušem se druži samo da bi Davida nervirala – završava za SVET dobro obavešten izvor.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić