svet

March 5, 2020 12:00

By

Imao S*KS sa Lunom pre ulaska u Zadrugu? Gastoz pobesneo pa opleo: “Dr*ljo mala nisam ti ja dečko za popunjavanje rupa!”

Luna Đogani nedavno je ušla u treću sezonu rijaliti programa “Zadruga” i odmah se pomirila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem. Luna je priznala u prethodnoj sezoni da je bila intimna sa pevačem i rijaliti zvezdom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Navodno je Gastoz isprovociran jer se Luna pomirila sa Markom i okolo priča da mu se pevačica zgadila i da se olako upušta u s*ksualne odnose.

Prema pisanju “Srpskog telegrafa” Gastoz je Lunu, sa kojom je u više navrata bio u ljubavnoj vezi, nazvao najskaradnijim imenima, pa je otvoreno pričao kako su posle njenog raskida sa Markom imali seksualne odnose sve do Luninog ulaska u rijaliti.

Ana Nikolić objavila snimak Emine Jahović iz privatne arhive! Pevačice zaratile? (VIDEO)

EKSKLUZIVNO! Pogledajte poruke! Starleta ih u POLA NOĆI šalje Karleušinom Dušku!

Nataša se udaje za Turskog milionera?! Emina i Mustafa umešali prste?

– Gastoz je poludeo kada je vieo kako je Luna ispala jadna i pomirila se sa Markom. Rekao je: ‘J*bao sam Lunu pre pet dana bukvalno, nismo mi bili u vezi nikada, ali smo imali nešto posebno, neku svoju priču. Pričala je drugu priču napolju, od ove koju prosipa pred kamerama u rijalitiju. Bila mi je draga i bio sam njeno rame za plakanje i ne mogu da verujem šta radi unutra. Kuka kao sinja kukavica za Slobom kod Drveta, a onda je pala Marku u zagrljaj i za crnim stolom nesrećnom Gagiju pridikovala što je pričao kako misli da je Luna zaboravila Marka – priča izvor za ove novine, blizak rijaliti-zvezdama.

– Ma kad vidi k*rac ona sve zaboravi. Sad se trpa sa Markom, pa će za pet dana da se seti realnog života i problema koje su imali, pa će opet da plače. Nije on toliko povređen, ali mu je krivo, jer mu je Luna ipak draga i mislio je da je batalila priču sa onim jednikom – priča Gastozov drug za Srpski telegraf, koji dobro poznaje Lunu.

https://www.instagram.com/p/B9PDn7_plqO/

Skandalozni pobednik “Parova” nije mogao da sakrije bes, koji je iskaljivao kroz bujicu uvreda na račun Đoganijeve.

– Svi su ga čuli kada je u rekao: ‘Aljkavuša sad priča o meni u rijalitiju u lošem kontekstu, kako ja igram igrice s njom, a ona je ta koja se zaigrala. Neće moći ove noći, dr*ljo mala, nije ti Gastoz dečko za popunjavanje rupa i rame za plakanje koje uzmeš kad ti se prohte‘ govorio je Nenad u afektivnom stanju, a u sličnom raspoloženju je na Instagramu zamolio sve Lunine fanove da ga otprate.

Ove navode Marinković nije potvrdio.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube PrintscreenJ