svet

March 4, 2020 18:00

By

Gastoz ne želi više ni da čuje za Lunu! A onda rekao OVO za njenu majku Anabelu!

Voditelj Ognjen Amidžić, sinoć je ugostio  Radišu Trajkovića Đanija, Janu Todorović, Milenu Ćeranić, Vanju Mijatović, Nenada Sinđelića Gastoza i Anđelu Mitkovski, poznatiju kao Anđela Veštica. Gastoz je bio upitan da prokomenetariše trenutnu situaciju sa Lunom i u kakvom su odnosu.

NOVI STAR! Tajni sporazum JK i Duška: Mora da je podmiri! Darkova svadba se OTKAZUJE, Ana se sveti! LUNA RASTAVLJA Anu i Davida! Bora sahranio živu babu!

Đogani KOPIRA Teslu?! Denser razvija strategiju za korona virus – SMEHOTRESNO!

Slavica Ćukteraš očarana OVIM muškarcem! Posle razvoda bacila oko baš na njega! (FOTO)

– Ne pominjem više ništa, nismo u nikakvim odnosima, niti ćemo u životu biti. Zato što je rekla da sam ja lik koji igra igrice kad sam bio žiri na “Zadrugoviziji“. Smejurija teška, ali nema veze. Nek je živa i zdrava sto godina. Ne želim ništa da pričam zbog njene mame koju jako volim i poštujem – rekao je Gastoz.

Luna je nedavno ušla u “Zadrugu” i tom prilikom je rekla  svom ocu Gagiju da ga nije pozdravila preko Gastoza i da je on to namerno uradio zato što igra neku igru. Podsećamo, velika prašina u javnosti se digla kada je Luna u drugoj sezoni rijalitija, izjavila da je bila intimna sa Gastozom. Kada je potom Nenad gostovao na jednoj od žurki u Beloj kući, sve oči su bile uprte u njih dvoje.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen