svet

February 26, 2020 20:00

By

“Ana me je VARALA, osećao sam se kao G*VNO!” Darko Lazić otvorio dušu!

SVET U NOVOM BROJU DONOSI:

Darko Lazić promenio svoj život iz korena i ne krije da je za to velikim delom zaslužna njegova verenica Marina Gagić sa kojom ima sina.

– Marina je moje zlato, moj anđeo! Svadbu možete da očekujete na leto. Imam neke planove da napravim veliku svadbu, jer moja Marina zaslužuje da bude princeza, ujedno ćemo da napravimo krštenje i prvi rođendan Alekseju. E da ti kažem, na našoj svadbi će biti samo moji pravi prijatelji, mnogo njih nije bilo uz mene onda kada je bilo najteže, neću da im sada dajem marketing, ali čisto da se zna. Takođe, malo mi je više muka da pričam o Ani, stalno me svi pitaju za nju. U dobrim smo odnosima, nekada je kod kuće kada dođem po Lorenu, nekada nije. Žena živi svoj život što je i normalno. Ispada da je ja stalno nešto hvalim, a ona kulira kada mene pomene neko iz medija. E pa, boli me k*rac više za nju! Ne kažem, bila je tu kada je trebalo, dovela je Lorenu na koncert, iskoristila malo medijskog prostora, ali šta sada radi i kako živi, mene ne zanima. – rekao je Darko Lazić za SVET pa dodao:

NOVI STAR! Luna skupila dokaze protiv Marka! Vraća se da ga UNIŠTI! Viki i Dara se umalo POTUKLE! Miljana pretila Darkovoj verenici! Otkrivamo gde sada radi Snežanin sin!

“Ti si GEJ, voliš batu!” David u vezi sa Anom da bi sakrio odnos sa NJIM?! Zadrugarka ga RAZOTKRILA?!

Ana Nikolić OTKAČILA NOVOG DEČKA?! Vratila se sa odmora pa ga ostavila zbog OVOGA!

– Ja nju nisam nikada prvi prevario, a osećao sam se kao g*vno kada je ona mene prevarila! I opet sam ja ispao najgori. To je sada završena priča… Imam pored sebe ženu koju volim više od života, samo sam ka njoj usmeren. Naravno, i Loreni i Alekseju. Zbog njih sam počeo život ispočetka! Moram da se pohvalim da sam smršao čak 23 kilograma, iako se možda ne primećuje, dobro mi ide. Operacija želuca je prošla uspešno, ništa me specijalno nije bolelo, više kao neka jača upala mišića na stomaku. Stvarno ne krijem da sam to uradio, ne znam ni što bih? Počeo sam malo da se bavim sportom i da treniram sa mojim Savom u teretani. Pre sam išao na treninge sa strujom, međutim kako mi nije u redu bubreg i nemam slezinu, lekari su me upozorili da od te struje i grčenja mišića mogu da dobijem srčani udar. Zato sam se odlučio za sigurniju varijantu. Stvarno se nadam da ću do svadbe biti u top formi – kaže Darko Lazić za SVET.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić