svet

May 15, 2020 15:00

By

Janjuševa ŽENA u akciji! Ima spisak Majinih i Šopićkinih ŠVALERA!

Janjušev komšija iz Prijepolja koji često viđa njegove roditelje otkriva za STAR da Markova žena Ena nema više snage da gleda kako joj se muž ponaša u rijalitiju, pa je smislila osvetu za Maju Marinković i Ivanu Šopić!

OBE ĆE IH RASKRINKATI!

– Dva meseca je strpljivo ćutala i gutala knedle gledajući ga kako se gnjavi i ljubaka sa onom Majom – započinje komšija za STAR i nastavlja:

– Prekipelo joj je, a mora da se pravi da je pribrana zbog deteta. Video sam je, ona je ovde kod svekrve od kada traje karantin. Jadnica nema 50 kila, sklanja se i krije pogled da je niko iz komšiluka ništa ne pita. Znam da nju svi nagovaraju da uđe tamo u Belu kuću i da ih sve postavi na svoje mesto, ali ona nije taj tip, nju to ne zanima. Međutim, sad kad se u priči ponovo pojavila Ivana Šopić jer su svi videli da Janjušu nije pravo što je ona sa Stefanom. Čak se preselio da spava u pabu da ih ne bi čuo dok imaju seks. On sve kao to je šala, to je zezanje, ali se iz aviona vidi da mu nije pravo! Ena sve to vidi, nije ona ni luda, ni glupa –  objašnjava komšija za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Ceci UZIMAJU KUĆU! Anastasiju držali NA NIŠANU! Brena IZBACILA SINA iz kuće! Tanju UCENJUJE muž! Igor podneo zahtev za RAZVOD!

– Više ni ona neće da sedi skrštenih ruku! Čuo sam da je rešila da raskrinka i Maju i Ivanu! Neko joj je poslao spisak svih njihovih švalera, a verujte mi, na tom spisku ima raznih imena. I poznatih, i anonimnih, i matoraca… Sve su ti njihovi sponzori, šta drugo! Samo čekam da Eni konačno potpuno pukne film i da preda listu tih njihovih muškaraca medijima, a onda će da leti perje!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR