Svet

October 15, 2020 23:00

By

ŠOK! Kolege nameštale ZATVOR Darku, PAO Rasta!

Ljubomorne kolege nameštale su hapšenje Darku Laziću, a pao je Stefan Đurić Rasta, piše SVET.

“Nije slučajno što su Rastu uhapsili baš kada je u stanu imao čak 600 grama marihuane, neko sa estrade je to dojavio!”

Neki pevači policiji su cinkarili kolege koje i u ovo vreme krize imaju posla i dobro zarađuju, a nije isključeno da je baš zbog njih Rasta prošle nedelje uhvaćen sa nekoliko paketića skanka u automobilu, da bi pretresom u njegovom stanu policija pronašla još 600 grama. On je završio u pritvoru od 30 dana po optužbi da se bavi distribucijom i prodajom opijata, ali ako se na suđenju to i dokaže, preti mu čak 12 godina zatvora. Rastini advokati, ali i saradnici, tvrde da je on marihuanu koristio za ličnu upotrebu, a nikada za prodaju, ali svi su šokirani ovim što se dogodilo.

– Često poslovni saradnici jedni druge nameštaju, kako bi kada jedan završi u pritvoru ili zatvoru ovaj što ga je ocinkario imao korist. Sve se vrti oko statusa i para. Takav je, ja mislim, slučaj bio i sa Rastom. Javna je tajna da on puši džoint gde god da stigne. To radi čak i na svojim nastupima, video-snimci pokazuju kako uživa u tome, ali do sada zvanično nije bilo nikakvih problema – kaže izvor SVETA i nastavlja:

– Zanimljivo je da je uhvaćen u momentu kada je u stanu imao 600 grama, malo je čudno. Ne mogu da kažem da je njemu načinjena nepravda jer on svojim ponašanjem daje loš primer i svako ko radi nešto protiv zakona treba da odgovara. Poenta je da u današnje vreme nikom čovek ne može da veruje. Najverovatnije će posle pritvora biti osuđen i na zatvor, da li će biti uslovno ili klasično robijanje, videćemo – priča izvor blizak policiji i otkriva da nije samo Rasta bio “žrtva” svojih kolega i saradnika.

– Ne znam iz kog razloga, ali na Darka Lazića su se baš okomili. Nekoliko puta su stizale anonimne prijave da ili koristi ili preprodaje ili da u automobilu ima veću količinu opijata. On je i sam ranije priznao da je svašta u životu probao, pa je verovato bio plodno tle za pakovanje takvih stvari i pravljenje problema. Međutim, kod Darka nikada nisu pronađene opojne supstance niti bilo šta zbog čega bi bio pritvaran ili odvođen u zatvor. On ne koristi drogu i, koliko znam, jedino za šta on ima kazne su prebrza vožnja, vožnja u alkoholisanom stanju i upravljanje vozilom bez dozvole. Nisu ni to mali prekršaji, ali sa drogom dečko sada nema dodirnih tačaka – rekao je izvor i dodao:

– Ranije je bila praksa da kad se sazna da je neko od pevača zakazao dobru tezgu, bilo da je privatno veselje u pitanju ili neki jak nastup, neko od kolega koji manje radi prijavi ga za bilo šta. Nekad to i upali, pa pevač ne može da odradi zakazanu tezgu, jer je u policiji ili pritvoru. Em izgubi pare, em poverenje kod ljudi koji su ga zvali, a loš glas se mnogo brže širi od dobrog, a onda se tu dovodi u pitanje egzistencija pevača. Sad je on iz nekog razloga na meti, verovatno su ljubomorni što ga narod baš voli i što ga zovu sa svih strana da nastupa. Zna se da ima problem sa otplatom dugova, da ga bivša žena Ana Sević tuži za alimentacije, pa hoće da mu sve to otežaju, ali džaba, dečko je čist –  zaključuje izvor za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ SVET