Scandal

October 7, 2020 22:00

By

Muzičari hoće da UNIŠTE Čekićku! Plaćaju da bi joj SABOTIRALI NASTUPE!

Samo za SCANDAL! jedan muzičar koji radi sa mnogim poznatim pevačima otkriva da je dobio ponudu da sabotira Andreanu Čekić i njene nastupe i tezge.

Gledaju da je izbace iz svih klubova!

Naime, kako nam je objasnio, njemu su Andreanini neprijatelji ponudili lepe pare ukoliko pristane da je uništi na terenu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана

Verujte mi da je to živa istina, ti njeni neprijatelji ne pitaju šta i koliko košta, samo im je cilj da sklone Andreanu iz posla. Ogromne pare daju jer ona je i te kako tražena i to s pravom jer peva… Ma žena ubija – započinje priču izvor za tabloid SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана

Mene je sramota da se predstavim, ali priznajem da sam i sam uzeo lepe pare u zamenu da je sabotiram. I verujte, nisam ja jedini kome su ponudili, mnogo je muzičara u igri, a vremena su teška. Niko danas neće odbiti pare kad su svima nastupi ograničeni zbog korone i mnogi muzičari grcaju u dugovima. Ja lično ne mogu da spavam od kada sam uzeo te proklete pare, zato vam se i javljam, a Andreani samo imam da poručim da pazi i s kim se druži, ali i s kim se svađa – zaključio je muzičar.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!