Anabela i Luna
Star

25 Oktobra, 2020 20:00

Anabela za STAR! Luna NOSI DEČAKA!

Anabela otkriva za STAR kako je ona pre Lune znala za njenu trudnoću, te da je upravo ona nagovorila da uradi test!
“Ne mogu da opišem koliko sam srećna što ću postaću baka! To je neverovatan osećaj! Ja sam osećala, znala sam da je trudna pre nego što je ona uradila test. Rekla mi je da joj kasni ciklus deset dana, ali se njoj to često dešavalo i onda nije razmišljala u tom pravcu da je trudna. Sedeli smo u restoranu i ona se požalila da joj hrana smrdi, tada sam joj rekla da je trudna i da kupi test, ali mi je rekla da nema šanse da je u drugom stanju. Nagovorila sam je da uradi test i to je učinila istog dana i tada je saznala da čeka bebu! Saopštila je Marku i otišli su kod lekara. Tek kada im je on potvrdio tada su javili svima. Nema potrebe tako lepa vest da se krije, treba da uživamo u ovoj sreći, ja stvarno ne verujem u te priče da moraš da ćutiš do nekog izvesnog vremena. Lunči je imala taj problem sa cistom na jajniku, ali na poslednjoj kontroli doktorka joj je rekla da je poželjno da ostane u drugom stanju, kako bi plod oporavio matericu”, kaže Anabela i dodaje:

„Mislim da Luna nosi dečaka!“

“Razmaziću unuče sigurno, pa njih tri sam razmazila, zamislite koliko ću tu bebu tek da razmazim. Mama i tata su tu da budu strogi, baka je tu da mazi. Nina i Blankica su presrećne, biće tetke, Blankica stalno to ponavlja. Imam tri ćerke, i sada želim da imam i unuka, ali stalno nešto zamišljam kako se igram sa dečakom, i mislim da Luna nosi dečaka, e sada da li je zaista to moj osećaj ili bih potajno želela da bude dečak, videćemo! Luna je ostala trudna u istom periodu kada i ja sa Blankicom, ko zna, možda se poklope datumi, negde bi krajem maja, početak juna trebao da bude termin za porođaj! Ko će da dočeka to, samo o tome razmišljam i zahvaljujem se. Toliko je neki čudan period, stvarno je ova vest unela takvu sreću i toplinu kod nas, rečima ne mogu da opišem!”, objašnjava nam Anabela koja sada nije želela da priča o svom odnosu sa Markom:
“Ne bih mnogo na tu temu, jer je ovo toliko lepa vest, da ne bih da kvarim bilo šta. Što se tiče Marka, sve će doći na svoje vremenom, ja sam u to sigurna. Sve se da rešiti, polako!”, završava Anabela.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR