Scandal

August 28, 2020 12:00

By

Lukas podržava sina: “Nije INDIJANAC koji će da se KU*ČI na očevo ime!”

Ovih dana pročula se vest da sin popularnog pevača Ace Lukasa hoće da bude taksista. Iako svojoj deci može sve da priušti, pevač ih je vaspitavao da se snalaze u životu i da sami za sebe zarađuju.

Hoće svoj dinar!

Kako folker kaže za Telegraf, njegov sin Lazar otišao je na razgovor za posao u jedno taksi udruženje u Beogradu jer ne želi da ga otac finansira.

Moj sin nije indijanac, od oca pevača, koji će da se ku*či na očevo ime. Moj sin je normalno dete. Sin od Ace Lukasa je tražio posao? Pa, naravno da je tražio posao, neće da sedi kod kuće kao džabalebaroš i da se slika za novine. Moj sin će da radi. Je l’ problem neki?”, izjavio je Lukas koji je svojevremeno i ovo govorio:

„Nikada nisam hteo da imaju protekcije u životu samo zbog toga što su moja deca. Učio sam ih da moraju da zasluže da bi nešto dobili. Naravno da sam uvek mogao da im omogućim da imaju sve, ali šta bih time dobio? Sa 30 godina ne bi ništa radili i živeli bi na mojoj grbači. Dao sam im smernice i uvek sam tu da im pomognem, ali ne i da im dam sve na tacni.”

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/ SCANDAL/ ATAIMAGES