Ljubavnica Filipa Cara
Svet

December 19, 2022 15:05

By

Ovome se niko nije nadao, Filip Car zaprosio Aleks: Roditelji zanemeli kada su čuli

Veza Filipa Cara i Aleks nikad lepša

Filip Car rešio je da svije gnezdo sa Aleks i da ona bude prva devojka koju će odvesti svojima u Crikvenicu da bi mu roditelji dali blagoslov da može mirne duše da se oženi njome.

Pročitajte: Roditelji Filipa Cara stigli u Šimanovce – Zanemeli kada su ugledali sina (foto/video)

Ata images

Naime, iako je u “Zadrugu 6” uleteo u svom stilu, kao mačo zavodnik, sada je priznao da je omekšao i da gaji ozbiljne emocije prema zadrugarki, u koju se još u “Zadruzi 4” prvi put i zaljubio. On je tražio da se obrati porodici kod statue Džastina Bibera da bi ih pripremio za ono što mu se već neko vreme mota po glavi – da se već jednom skrasi.

– Džastine, prvo imam veliki pozdrav za porodicu i prijatelje, nadam se da je sve u redu… Najbitnije mi je da ste sa zdravljem u redu, da se ne sekirate, da ćete Božić dočekati zajedno – započeo je Filip, a onda počeo ozbiljnije da priča:

Pročitajte: Aleks i Car u nikad većoj ljubavi – Najavili nešto zbog čega će Dejan i njena mama svisnuti

Foto: ATA images

– Iduće godine se nadam da ću biti s vama.

Car je onda uveo u priču i najboljeg prijatelja koji je u kontaktu s njegovom familijom.

– Bruno, molim te, pazi na staroga, cimni ga koji put, znam da se čujete svakodnevno. Neka tata što manje puši cigara, neka mene gleda non-stop. Neka smanji te cigare – pravio je i dalje uvertiru Hrvat, a onda je prevalio preko usta:

Pročitajte: Aleksandru će ovo dotući – Evo koliko je novca dobio Filip Car da je otme od Dejana

Rajko Ristić

– Neke nepredviđene stvari su mi se desile. Sam sam sebe iznenadio, imam osećaj kao da sam je prvi put video i upoznao. Znali ste moj plan da nisam hteo da se zaljubim, ali lepo mi je, imam osećaj kao da je prvi put. Čuvaj mamu i tatu, puno tatu pozdravi!

Inače, koliko Car ozbiljno govori kada je reč o Aleksandri, govori i način na koji o njoj govori tokom obraćanja porodici, dok je prošle godine u razgovoru s ocem o Dalili pričao kao o prolaznoj avanturi, što se, na kraju, ispostavilo i da jeste, dok ga je otac savetovao da se s njom zabavi koliko može ako mu je toliko dobra u se**u.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: ATA images