Star

6 Marta, 2022 16:00

OSMAN KARIĆ IZGOREO OD BESA?! „Zar Dalila razvratnica da bude uzor deci!?“

Osman lobira da pobedi njegov sin!?

Osman Karić  kako se šuška, ludi što se favorizuju pojedini zadrugari, pa je otpočeo zasebnu kampanju na Instagramu.

Naime, on svako malo lobira i apeluje da svi glasaju za njegovog sina Stefana. Posebno mu na živce ide Dalila, za koju se takođe urgira, pa je svako malo oplete javno!

-Pitam se samo da li ja grešim, da li sam lud i pogrešno vidim. Da se od žene koja je srušila sve moralne kodekse, samo da bi bila bitna u rijalitiju, pravi favorit za prvo mesto. Da li je ona reper i pokazatelj našoj deci i budućem naraštaju, kako se treba ponašati i da sve što je nekad bilo dobro, sada je loše a loše je dobro. Pitam se kuda ide ovaj svet? Da se od razvrata pravi Majka Tereza. Hoće li mi neko objasniti, opaliti šamar realnosti i probuditi iz kome u kojoj se trenutno nalazimnapisao je Osman vidno ljut što su se fanovi njegovog sina jedinca uspavali.

-Poznato je da je Osman uvek glasan po društvenim mrežama, međutim, u poslednje vreme se malo utišao. Izgleda da je video da to utiče na fanove njegovog Stefana i da mu pada podrška. Kako ima jezičinu, morao je da potkači Dalilu, jer mu đavo nije dao mira, sada mu je krivo, ali nema nazad. Uradio je na štetu svog deteta, kaje se, ali ćuti. Čak mu je i misica Jovana rekla da nije trebalo tako da piše i da je sve stvar izbora ko će koga da podržava od učesnika. Stefan je sa druge strane neprimetan unutra, ne vrti se nikakva priča oko njega i izlazak mu je neminovan. Zato se Osman sav uzvrpoljio jer je imao plan da Stefan ostane do kraja, čak i da bude u finalu, jer smatra da dobrota i iskrenost treba da pobede, ali se izgleda prevario – objašnjava izvor blizak Karićima.

Pročitajte: Seka Aleksić u manastiru traži blagoslov za treću vantelesnu oplodnju?

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ