Nataša Šavija o Stefanu Kariću
Svet

May 2, 2023 13:00

By

Policija još uvek traga za Stefanom Karićem: Pretučena Nataša Šavija objavila uznemirujuće fotografije, jezive povrede FOTO

Pretučena Nataša Šavija objavila uznemirujuće fotografije

Za Stefanom Karićem, koji se sumnjiči da je u noći između nedelje i ponedeljka pretukao starletu Natašu Šaviju, i dalje traga policija.

Pročitajte Stefan Karić GRCAO u suzama nad dedinim GROBOM! (VIDEO)

Pretučena Nataša Šavija

Rajko Ristić

Kako je “Blic” pisao on će odmah biti uhapšen čim bude pronađen, a njegov otac Osman Karić tvrdi da nije u kontaktu sa sinom, ali je navodno od njegovih drugova saznao da će se predati policiji sutra.

Pročitajte Osman Karić svima zapušio usta – Ovo je prava istina o Mensurovim parama

Pretučena Nataša Šavija

Foto: Rajko Ristić

– Cele noći nisam spavao, nije mi dobro zbog svega što se dešava. Verujte mi, i dalje se nisam čuo sa Stefanom, ne mogu da ga dobijem od juče. Nemamo nikakav kontakt – kaže Osman i nastavlja da tvrdi da navodno nije u kontaktu sa sinom, ali jeste sa njegovim drugovima:

Pročitajte Posle raskida, pakao: Kroz šta je prošla Jovana posle raskida sa Stefanom Karićem

Pretučena Nataša Šavija

Rajko Ristić

– Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će sutra otići u policiju u pratnji svog advokata kako bi dao izjavu, izjasnio se o ovom slučaju. Advokat mu je na odmoru zbog praznika, sutra se vraća, pa će zajedno otići u policijsku stanicu. To je sve što znam za sada, to je sve što su mi preneli njegovi drugovi – rekao je Osman za Pink.rs.

Podsećanja radi,

Starleta Nataša Šavija pretučena je sinoć na jednoj svadbi, a mediji su ranije preneli da joj je povrede navodno naneo Stefan Karić. Naime, Nataša se nalazila u Kliničkom Centru Vojvodine, zbog teških telesnih povreda, preloma vilice zbog čega će morati da bude operisana.

Pročitajte Panika u rijalitiju – Zadrugarka pretukla voditeljku Ivanu Šopić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Šavija (@natasa.savija)

Ona se sada oglasila i postavila niz uznemirujućih fotki.

– Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza-posle 15-ak minuta od prebijanja. Namerno sam se vratila za sto da vide ljudi sta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se IZBACIM, da ne bih jelte grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke ‘ajde napolje,napolje‘ kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao ‘ajde gubi se odavde‘ bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu) i rakao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taxi, što sama ne bih mogla,j er mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images / Instagram