Ceca Ražnatović na Maldivima
Svet

September 7, 2022 20:46

By

Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje: Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto)

Majka Cece Ražnatović već godinama izgleda isto

Pevačica Ceca Ražnatović uvek je isticala da joj je porodica oduvek bila najveća podrška.

Svima je poznato da je uz Cecu i njenu decu u najlepšim i najtežim trenucima bila njena mlađa sestra Lidija, koja sa svojom porodicom živi u Cecinoj vili.

Međutim, pored Lidije, uz Ražnatoviće su oduvek bili i pevačicini roditelji.

Pročitajte: Ceca progovorila o detinjstvu i roditeljima – Moj uspeh im nikad nije bio dovoljan

Ata images

Iako žive u Žitorađi, Mira i Slobodan nikada nisu propustili nijedan bitan događaj u porodicama svojih ćerki. Tako smo imali priliku da ih vidimo, na Cecinim slavama, rođendanima, rođendanima unuka, Veljkovoj svadbi, a nisu propustili ni rođendanaska slavlja praunuka Željka.

Kada je majka Cece Ražnatović u pitanju ono što su svi oduvek primećivali to je lepota gospođe Mire, učiteljice u penziji.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija Cece i Lidije stara skoro 30 godina – Sestre pokazale svoje pravo lice 

Međutim, ono što su mnogi primetili je to da pevačicina majka već godinama izgleda isto. Zbog toga su se na Instagramu ispod fotografije Cecine majke mnogi zapitali da li joj je ćerka platila podmlađivanje, pa i u osmoj deceniji izgleda tako lepo.

Pročitajte: Ceca snimila serijal o životu – Ražnatovići, Veličkovići i Ocokoljići pred kamerama, evo gde možete da ih gledate 

Majka Cece Ražnatović

Ovako sada izgleda Mira

Iako pevečicini roditelji nikada nisu želeli da govore za medije, Ceca je o njima uvek rado pričala, a jednom prilikom je istakla da prema njoj i Lidiji nikada nisu bili blagi, kao što su prema unucima.

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće – izjavila je jednom prilikom pevačica.

Majka Cece Ražnatović

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM