Bogdana i Veljko
Svet

5 Septembra, 2022 18:15

Ceca snimila serijal o životu: Ražnatovići, Veličkovići i Ocokoljići pred kamerama, evo gde možete da ih gledate

Cecin dokumentarni serijal o životu uskoro će biti emitovan

Iako je do sada više puta dobijala ponude da snimi sopstveni serijal, Ceca Ražnatović glatko ih je odbijala. Sve do sada. Da li nije bila zadovoljna honorarom koji joj je nuđen ili je nešto drugo bilo posredi nije nam poznato, tek folk zvezdu poslednjih nedelja u stopu prate kamere koje pripremaju materijal za televizijski spektakl na koji se godinama čekalo, prenosi Scandal!.

Pročitajte: Okršaj Cecine i Draganine ćerke – Anastasija i Manuela nastavljaju ono što su njihove majke započele

Cecin rijaliti

Ata images

Cecin serijal, pored muzičke zvezde, uključiće celu njenu porodicu: Veljka i Anastasiju, sestru Lidiju i njenu decu, snaju Bogdanu, unuka Željka

Pročitajte: Vidić otkrio tajne iz Cecine prošlosti – Arkan je šamarao muža Dragane Mirković, a evo šta je sve ona radila 

Ceca rijaliti

Ata images

Snimalo se celog leta, išlo se na nastupe, čak na Kipar, a na projektu je radilo desetak ljudi. Publika će, pored ostalog, biti u prilici da vidi kako izgleda Cecina kuća, ali i kako se velika zvezda ponaša kada se svetla reflektora ugase.

Cecin serijal o životu važi za skuplji projekat za koji je folk zvezda unapred dobila pozamašan honorar, a biće emitovan u okviru nove televizije koja bi uskoro trebalo da počne sa radom.

Pročitajte: Porodični odnosi zategnuti, netrpeljivost raste – Ceca se zbog snaje sukobila s njenim ocem 

Ceca rijaliti

Ata images

‒ Kamere su Cecu pratile 24 sata, a šta će se od materijala naći u montaži ostaje nam da vidimo. Još nije poznato kako će se rijaliti zvati, ali se zna da će se sve brzo emitovati na novom kanalu koji je u pripremi i uskoro kreće sa radom ‒ zaključio je neimenovani izvor za Scandal!.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!, SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM