Odnos Cece i Anastasije
Svet

25 Maja, 2022 09:00

Mnogi su sumnjali ali sada je sve jasno: Ceca Ražnatović prihvatila zeta pa s njim nazdravila u Tasinu čast (FOTO/VIDEO)

Zet Cece Ražnatović definitvno je pobrao sve simpatije

Povodom Anastasijinog 24. rođendana, njen dečko Nemanja Gudelj stigao je s porodicom – majkom Oliverom, sestrom Vanjom i bratom u Beograd kako bi upriličili slavlje koje će se održati. Tim povodom, popularna balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je celu njegovu porodicu u vili na Dedinju a kako se odvijalo upoznavanje nismo znali do ranih jutarnjih sati.

Pročitajte: Cecina naslednica blista od sreće: Gudelj pored nje ne skida osmeh s lica (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Zet Cece Ražnatović oduševio: Majka Anastasije Ražnatović oduševljena porodicom Gudelj

Naime, majka mlade pevačice u usponu i devojke popularnog fudbalera, objavila je video u kom vidimo celu familiju na okupu uključujući i sestru Lidiju Ocokoljić sa suprugom i sina Veljka, kako nazdravljaju u Tasinu čast, svi srećni i zadovoljni. Kako su mediji pisali proteklih meseci a kako se i diskutovalo od samog početka njihove romanse, Ceca je ipak bez zadrške prihvatila zeta kao što je to uradila i cela porodica Gudelj kada je u pitanju snaja Anastasija. Ipak nema sumnje – zet je oduševio tazbinu a susret je prošao kako se i očekivalo.

Pročitajte: Cecin zet je stigao u Beograd: Pogledajte u čijem društvu je došao na Anastasijin rođendan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

U znak Anastasijinog rođendana, Ceca je objavila i emotivan video u kom vidimo kako svi kao jedan nazdravljaju. Emotivna poruka pratila je ovaj video a glasila je:

– Family party. Srećan rođendan ljubavi moja!

Čini se da je ovo bila samo uvertira pred veliku žurku koju će Anastasija sa porodicom upriličiti večeras u društvu porodice i najbližih prijatelja!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Rajko Ristić