između cece i milija
Svet

11 Decembra, 2021 22:00

Ceca progovorila o detinjstvu i roditeljima: “Moj uspeh im nikad nije bio dovoljan!”

Pevačica Ceca Ražnatović, rođena Veličković često je isticala da su je roditelji, majka Mira i otac Slobodan oduvek podržavali i bili joj veliki oslonac u životu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ceca progovorila o detinjstvu i roditeljima!

Međutim, oni su najčešće izmešteni iz fokusa javnosti, po sopstvenoj želji. Zato je mnogima nepoznato kako Cecina majka izgleda, kao i kako se može opisati njen život.

Mira je bila seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Prilikom venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović mogli smo ih videti u javnosti, što čine veoma retko, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

Tata znao da će biti pevačica!

Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao „Jao, rodila se pevačica“. Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

Ceca progovorila o detinjstvu, odrastanju i roditeljima

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže „Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće – evocirala je jednom uspomene Ceca.

Jedno joj nikad nisu oprostili!

Inače, Ceca je jednom prilikom otkrila šta su joj roditelji najviše zamerali.

Ceca progovorila o detinjstvu, odrastanju, roditeljima

RAJKO RISTIĆ

Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet – otkrila je pevačica za domaće medije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN