ceca svetlana raznatovic
Svet

10 Decembra, 2021 15:26

Ceca Ražnatović OTKRILA ko je Anastasiji kupio luks stan!

Pevačica Ceca Ražnatović uhvaćena je na aerodromu, pred polazak na nastup u Crnoj Gori.

Ceca Ražnatović OTKRILA ko je Anastasiji kupio luks stan!

Mi smo prolongirali ovaj koncert za današnji datum zbog mera koje su bile uvedene kod njih. Ali, Bogu hvala, evo održaće se, na moje veliko zadovoljstvo i sreću. I jedva čekam – rekla je Ceca za Telegraf Jetset sa osmehom.

Na konstatciju da je Crnogorci vole i da li zna zašto je to tako, Ceca se nasmejala, pa priznala da je to uzajamno.

Volim i ja Crnogorce! (smeh) Ta ljubav je obostrana – kroz smeh je prokomentarisala pevačica

Pre Cecinog dolaska na aerodrom, tu se zatekla i pevačica Anđelu Vujović, poznatiju kao Angelina, koja nam je rekla da nastupa upravo sa Cecom, a u izjavi ju je nazvala „majkom“.

Ceca RAznatovic

Rajko Ristić

Ona je divno dete, kao klinka se družila sa Veljkom i Anastasijom, jako je talentovana. Mogu da joj uputim samo lepe reči. Još kao klinka je pokazivala ljubav prema muzici i mnogo mi je drago što je uspela i stekla svoju publiku.

Iako će sada otputovati radno, Ražnatovićka nam je priznala da bi za svoju dušu ipak otputovala u neke toplije krajeve:

Maldivi! Bez razmišljanja. Nadam se da ću izdvojiti vremena i jako bih volela. Baš sam danas pominjala Maldive. Pomislila sam: „Bože, što bih volela da sam sad tamo, gde je toplo i sunce“. Ja sam za neku idilu pored mora, nisam baš neko ko preferira zimu ili sneg. kada maštam o nekom čarobnom odmoru, uvek je to nešto pored mora.

Ceca je kratko prokomentarisala da je novi stan u kojem živi njena ćerka Anastasija prelep, ali je istakla da ga nije ona kupila, kako se navodilo, već njen dečko Đorđe Kuljić.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ