jovana ljubisavljević
Svet

July 31, 2022 18:00

By

Nevolje u raju! Jovana u šoku: Karić hteo da napravi dete Ivani Šopić, isplivala dugo čuvana tajna

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić izdržali su deset meseci razdvojenosti i dokazali koliko je njihova ljubav jaka čak i kada su Stefanu pakovali priču sa Marijanom Zonjić. Ipak, Karićeva bivša devojka Ivana Šopić sada bi mogla da im uzdrma vezu pošto je odlučila da otkrije detalje koje čak ni Jovana nije znala.

Karić hteo da napravi dete Ivani Šopić

– Šopićka je priznala da je Stefan pokušavao da joj napravi dete i da su tokom te svoje veze oboje maštali o bebi što je Jovanu šokiralo. Njoj je Stefan ispričao drugu priču, govorio joj je kako je veza sa Ivanom bila samo prolazna avantura za koju je bio siguran da neće potrajati. Kada su do Jovane došle priče o bebi i svim tim navodnim planovima za budućnost baš se naljutila, tražila je od Stefana objašnjenje za svaku Ivaninu tvrdnju. Pomisao na to da joj je nešto prećutao nju je veoma uznemirila. Bila je šokirana, ponavljala je Kako si to mogao da mi uradiš, ma haos je nastao. Stefan je jedva uspeo da je smiri. Objasnio joj je da su Ivana i on bili intimni za vreme njihove veze, kao i svaki normalan par, ali da je tokom odnosa pazio i da je priča o bebi i planovima za budućnost apsolutna budalaština. Naravno, Jovana se posle smirila, svatila je da je sve to bila provokacija da zapravo ona i Stefan nemaju nikakav problem – kaže izvor i dodaje da ne zna zbog čega je Ivana posle toliko vremena odlučila da progovori o vezi sa Stefanom:

Pročitajte: Šopićka OPLELA po Kariću i misici – Treba da ga OPERE od RUŽNE PROŠLOSTI

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Šopić (@sopicka_)

– Skroz je bezveze što se Ivana sada vraća na tu svoju afericu sa Karićem i priča o njihovom odnosu na koji je odavno stavljena tačka. Samo mu je bez potrebe napravila problem sa Jovanom, a možda joj je upravo to i bio cilj. Da pusti buvu i da ih razdvoji, možda mu se sveti zbog toga što ju je ostavio. Ne znam, nisam pametan, ali takve izjave nisu na mestu i sasvim su suvišne osim ako nemaš neki cilj. Jasno mi je što je Jovana poludela, svaka devojka bi tako reagovala, ali Stefan stvarni nije ništa lagao – dodaje izvor.

FOTO: RAJKO RISTIĆ