misica ima plan
Svet

May 8, 2022 10:00

By

Misica ima plan: Karića će ovo skupo koštati!

Jovana Ljubisavljević potpuno se odomaćila u porodici Karić, a za ovih osam meseci koliko je Stefan u Zadruzi, njegovi roditelji su je jako zavoleli i već je smatraju snajkom.

Misica ima plan da zauvek upeca Karića

misica ima plan

Foto: Rajko Ristić

– Nema čekanja, čim Stefan izađe ja organizujem svadbu. Imam sina za ponos, ali sad imam takvu i snajku – poverio se Osman komšiji i priznao da je rekao Jovani da slobodno sama izabere prsten jer će ga ona nositi celog života, pa je bolje da kupi šta se njoj sviđa nego da Stefan bira, a kao muškarac se ne razume u nakit.

Pročitajte: Misica sve organizovala! Karić se ŽENI čim izađe iz Zadruge!

misica ima plan

Foto: Rajko Ristić

Jovana ga je poslušala i već neko vreme obilazi juvelirnice i isprobava prstenje. Svekrva je posavetovala da obavezno uzme dijamant jer on donosi bračnu sreću i čuva ljubav, a da nikako ne kupuje recimo plavi safir ili biser.

– Nemoj da štediš, samo biraj šta ćeš sa uživanjem da nosiš. Ceo život će biti na ruci. Taj prsten je simbol vaše ljubavi i poštovanja, kad god pogledaš u prsten treba da se setiš koliko si srećna sa Stefanom – rekla joj je svekrva. A na Stefanu Kariću je samo da u julu kad izađe otvori novčanik. Kad joj je ostao veran sve ovo vreme, ni pare neće biti problem.

Pročitajte: ISPLIVALA ISTINA! Ovako Karići TRETIRAJU misicu!

misica ima plan

Foto: Rajko Ristić

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić