Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović
Svet

April 9, 2023 12:30

By

Isplivala prva fotografija ljubavi: Bogdan Srejović čvrsto drži za ruku Jovanu Ljubisavljević FOTO

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević konačno uslikani zajedno

Pre nekoliko meseci u medijima je osvanula vest da su Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević poznatija kao Misica započeli emotivnu vezu. Njih su paparaci uslikali u jednom noćnom klubu čiji je Cecin bivši menadžer, a oni su tada govorili kako su isključivo u prijateljskim odnosima te da nema mesta spekulacijama. Doduše, zaista je to i bila istina.

Pročitajte: Ni Ceca ni Jovana – Bogdan Srejović uživa u ljubavi sa ovom plavušom, svi je znate FOTO

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

Foto: Instagram

Srejović je nedugo nakon tih novinskih natpisa podeli fotografiju sa lepom plavušom koja je u tom trenutku bila njegova izabranica Darija El Azzouzi koja je javnosti poznata po ljubavi sa Nenadom Aleksićem Ša. Međutim čini se da je njihova romansa ubrzo pukla jer je Bogdan sada i zvanično potvrdio vezu sa Jovanom.

Pročitajte: Konačno priznao koga voli posle Cece, Bogdan Srejović je čvrsto drži za ruku – Najveća ljubavi moja FOTO

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

Foto: Instagram

Bogdan je objavio fotografiju na svom Instagram storiju kako držeći Jovanu za ruku koračaju gradom, a sudeći prema njihovoj garderobi, pošli su u noćni provod. Ubrzo je i Misica istu sliku podelila na svom nalog na pomenutoj mreži pa je jasno kao dan da više ne žele da kriju koliko se vole.

Ovim povodom, nakon što se otkrilo da su lagali javnost govoreći da su prijatelji i da su zaista u vezi oglasio se i Stefan Karić, koji je nakon raskida s Jovanom bio na meti loših komentara.

Pročitajte: Jovana Ljubisavljević progovorila o sukobu Karića i Mensura – Baš se ružno poneo..

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

Foto: Instagram

– Ne morate da mi se izvinjavate. Svakako me vaši komentari nisu doticali. – napisao je Jovanin bivši momak i time jasno stavio do znanja šta misli o njenoj ljubavi sa Srejovićem.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram