misica u suzama zbog karića
Scandal

August 7, 2021 13:29

By

Misica Jovana Ljubisavljević OTKRILA da li je TRUDNA!

Misica Jovana Ljubisavljević otkrila da li je trudna, pa progvorili o skubima sa Kijom Kockar i Nadicom Zeljeković. Misica je rekala i kako se oseća zbog famoznih majic koje štampaju fanovi Kije Kockar, a na kojima se nalazi i njen lik.

Jovana Ljubisavljević otkrila da li je trudna

Polemisalo se mnogo o tome. To je jedna lepa stvar, ali nije istina da sam trudna, svakako će se znati kad se bude dogodilo… Ta slika je nastala spontano. Radimo na tome da naš odnos bude čvršći i bolji – kaže bivša zadrugarka i otkriva da li trenutno ratuje sa pojedinim bivšim cimerima, piše Kurir.rs.

Ja generalno nisam imala neke ratove van crnog stola, nisam ih ni nastavila nakon rijalitija. Bilo je nekih stvari koje su me razočarale. Uvek može da bukne neki rat. Stvarno se ne bavim ratovima i time ko je mene sve spominjao u emisijama i odgovorima na te provokacije. Nemam vremena za to, mnogo sam srećna i zadovoljna. Nemam ratova, neću ih sigurno ni imati – rekla je Jovana, pa prokomentarisala štampanje majica od strane fanova Kije Kockar.

Videla sam da je gospođa Nadica nešto komentarisala… Ja sam Stefanu rekla da je sama ta majica dovoljno rekla i da ne treba da se oglašava, ali kad su krenule neke prozivke na koje čovek zaista ne treba da ostane imun, jer prevazilaze granice rijalitija i emisija, na takve stvari treba da se reaguje. Ja sam i te kako od strane Kijinih fanova uhvaćena na zub, jer sam se i ja našla na tim majicama. Stefan i ja smo navikli da nas neko kopira, tako da samo nastave s tom prodajom – rekla je bivša zadrugarka.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ