ženi se stefan karić
Svet

July 20, 2022 22:00

By

Stiže pojačanje u porodicu Karić: Stefan sprema tajno venčanje sa Jovanom Ljubisavljević

Ženi se Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević potpuno se odomaćila u porodici Karić, a za ovih deset meseci koliko je Stefan bio u Zadruzi, njegovi roditelji su je jako zavoleli i već je smatraju snajkom. Budući da mnogi očekuju svadbu u narednom periodu, Stefan je progovorio o vereničkom prstenu za svoju dragu.

Ženi se Stefan Karić sa Jovanom Ljubisavljević

– Između Jovane i mene je sve u najboljem redu. Prsten trenutno nije tu, ali biće. I svadbe će biti, još ne znamo kada, ali ako sve bude kako treba, naravno da će je biti – rekao je Karić i otkrio kako se oseća sada kada je izašao iz rijalitija.

Pročitajte: Stefan Karić progovorio o HAPŠENJU – Evo zbog čega je nosio NANOGICU!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic 🧩 (@karic___s)

– Neverovatno se osećam, ne mogu da poverujem da je prošlo kako treba – i bolje nego što sam planirao. Nije mi bilo toliko bitno kako ću biti plasiran, već sam hteo da pokažem drugačiju stranu. Ponosan sam na sebe. Čak sam sebe u nekim situacijima iznenadio. Bilo je neverovatno, sve sam shvatao lično, kao da se meni dešava, pa su stavovi bili još žešći. Možda nije trebalo da sve prihvatam toliko srčano, ali šta je tu je – zaključio je on.

Pročitajte: Misica ima plan – Karića će ovo skupo koštati!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević 🧩 (@ljubisavljeviceva)

Jovana, s druge strane, ne krije da s nestrpljenjem očekuje da postane gospođa Karić i da je njoj, kao i Stefanu, vreme da se skrasi.

– Najbitnije je da među nama sve bude u redu. To je negde normalno da se desi, on ima 30, ja skoro 27 godina, i to
je ono što je lepo i što bi trebalo da se dogodi ukoliko naša ljubav ostane čvrsta i jaka. Mislim da je ovaj test bio jedan od najtežih, a naša ljubav je pobedila – rekla je misica koja će, ako je suditi po izjavama, uskoro obući venčanicu.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ