Svet

July 22, 2022 16:00

By

Nema više šta da krije: Marijana Zonjić konačno priznala sve o odnosu s Karićem

Marijana otkrila sve o odnosu s Karićem

Krajem pete sezone počele su glasine o aferi Marijane Zonjić i Stefana Karića. Naime, mnogima je bilo sumnjivo što je Zonjićeva izašla iz ekonomskog dvorišta kad i Karić, a potom uzela vlažne maramice i brisala po telu.

Foto: Rajko Ristić

Ovo je dovelo do navoda da su njih dvoje imali odnose i da je Karić prevario svoju devojku, misicu Jovanu Ljubisavljević.

Ni Marijana, ni Karić, nisu komentarisali ova šuškanja tokom i nakon završetka rijalitija, sve do intervjua koji je Marijana dala juče za domaće medije, prenosi SCANDAL! Ona je demantovala aferu sa Karićem i otkrila šta se zaista dogodilo u ekonomskom dvorištu.

Pročitajte: Stefan Karić skrhan bolom po izlasku iz rijalitija saznao bolnu istinu – Ostao sam bez brata, ne mogu da dođem sebi

Foto: Rajko Ristić

Sve je nekako to bilo tamo povezano, Stefan i ja u dvorištu, ja se vraćam uzimam vlažne maramice, on odlazi zadihan, nekako je sve ispalo onako kako nije trebalo. Nemam više šta da krijem, o meni se sve saznalo zašto bih onda i to krila. Između nas zaista ništa nije bilo, ja sam u belim patikama bila u ekonomskom dvorištu, a tamo je blato do kolena, sa njim sa pričala i kad sam videla da sam ugazila u šta ne treba, otrčala sam po maramice da obrišem patike – rekla je Marijana za „Informer„

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić