Star

30 Januara, 2022 13:00

STVARI IZ PROŠLOSTI! Viktorija preotela Marijani dečka, zato joj se Zonjićka sad sveti!

Viktorija Mitrović iz čista mira počupala je i išutirala Marijanu Zonjić, jer smatra da ona očijuka sa njenim dečkom Markom Osmakčićem. Međutim, Marijanin drug nam kaže da njihova netrpeljivost datira još iz spoljnjeg sveta.

Koliko znam, njih dve se poznaju od ranije, jer su imale isto društvo. Često su se viđale i Viki se tada nabacivala Marijaninom dečku. Bila je baš uporna, čak je taj dečko ostavio Marijanu zbog Viktorije. E, od tada se njih dve ne podnose. Marijana ovo očijukanje i smeškanje sa Osmakčićem verovatno radi planski jer hoće da joj vrati istom merom – objašnjava Marijanin drug Nemanja i nastavlja:

PROČITAJTE: Viki ODUZIMAJU ćerku! Zbog odnosa sa Markom UGROZILA dete!

Osmakčić je baš tip muškarca kakve Marijana voli. A ako je zacrtala, a vidim da jeste, ona će ga preoteti od Viki. One sada vode tu neku tihu borbu, jer drugi ukućani ne znaju pozadinu. Kad dođe do još neke tuče i koškanja između njih dve, verovatno će se tada otkriti razlog netrpeljivosti. Mada ja vam tvrdim da je ovo Marijanina osveta za sve što joj je Viki napolju napravila sa dečkom. Ovo je tek početak, jer Marijana je borac i neće lako odustati od svojih namera da se Viki osveti na najgori i najbolniji mogući način.

PROČITAJTE: Aleksandra Subotić ponovo trudna? Ovo je razlog zbog koga krije trudnoću!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ