tijana bogićević razvod
TAKO JE KAKO JE

15 Juna, 2022 17:30

Pukao brak posle sedam godina: Tijana Bogićević se zauvek vraća u Srbiju

Tijana Bogićević razvod prihvatila veoma lako 

Pevačica Tijana Bogićević razvela se od supruga Amerikanca Marka Robertsona nakon sedam godina braka. Ukoliko ste pratili Tijanin rad, nastupe i turneje, ona je sa svojim suprugom pevala po brojnim tamošnjim gradovima, prenosi SCANDAL!

Ja se razvodim, razvela sam se zapravo – kazala je Tijana kroz smeh za „Kurir“.

Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča.

Pročitajte: Tijana Bogićević izbegla smrt – Pokušao je da me ubije, umalo da poginem!

Tijana i Robertson su se upoznali 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Pročitajte: Američka snajka – Udala se Tijana Bogićević

U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako – govorila je pevačica ranije.

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL

FOTO: Instagram Screenshot