Star

5 Septembra, 2020 19:00

Vlado Georgiev OČAJAN! Ne daju mu da vidi BOLESNU MAJKU!

Vlado Georgiev spakovao je kofere i krenuo u Crnu Goru, kako bi posetio bolesnu majku Borku u bolnici, ali ga je na granici dočekao hladan tuš – zabrana ulaska u Crnu Goru narednih šest meseci, uz obrazloženje da je tako najbolje za njega.

Vlado kao da je državni neprijatelj broj 1 kada ne sme da uđe u Crnu Goru!

“Gospodo, na granici mi je uručeno rešenje zabrane ulaska u Crnu Goru. Razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbednosti! Eto, ne znam šta bih više dodao… Dno-dna. Pošao sam da obiđem majku koja je u bolnici, nepokretna, posle operacije kuka i radovao se da ću je videti, ali se to, nažalost, nije dogodilo. Rešenje mi je uručeno na graničnom prelazu ‘Sitnica’ sa Bosnom i Hercegovinom. Napominjem da sam krenuo da posetim majku Borku, a ne da bih glasao na izborima, jer nemam pravo glasa. Državljanin sam Srbije”, napisao je Vlado na društvenim mrežama i obavestio javnost o situaciji u kojoj se našao, a njegov blizak prijatelj Nigor nam kaže da ne može da veruje šta se Barbi dešava!

Nigor: „Tvitovao je protiv vlasti, a sve se to prati!“

“Ovo što se Vladi dešava je političke prirode. Oni su mu lupili zabranu zbog njegove bezbednosti, kako se njemu nešto ne bi desilo. On je državni neprijatelj. Eto, tvitovao je protiv vlasti, a sve se to prati i zapisuje. Šest meseci su mu lupili zabranu, a njemu je majka bolesna i u bolnici, zato je i krenuo. Loše je inače, još je i kuk slomila, možda je neće ni videti. Zato je ovo baš okrutno što mu rade. Ja idem dole za par dana, pa ću ići da je posetim i prenesem mu kakva je situacija, mada to nije isto”, otkrio je za novi STAR Nigor koji je već nekoliko puta putovao u Crnu Goru na odmor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR