Bivša devojka Filipa Živojinovića svet portal svet
Svet

March 14, 2023 11:30

By

Bivša ljubav Filipa Živojinovića izgleda bolje nego ikad: Da li vam je lepša od Prije FOTO

Bivša ljubav Filipa Živojinovića izgleda bolje nego ikad

Na sinoćnoj promociji u Beogradu okupio se čitav domaći džet-set a na crvenom tepihu imali smo priliku da vidim sve zvezde iz sfere muzike, filma i sporta. Ovaj događaj, svojim prisutuvom upriličila je i Maja Mandžuka, najpoželjnija glumica devedesetih.

Pročitajte: Filip Živojinović nikad bliži bivšoj devojci – Ovo će ih zauvek vezivati

ATA images

Lepa Maja, poznata po ulozi Kate iz filma “Munje” zablistala je sinoć a mnogi su prokomntarisali da izgleda bolje nego ikad.

Pročitajte: Iznenadila domaću javnost – Sofija Milošević donela konačnu odluku svi čekaju Lukinu reakciju

ATA images

Na promociji benda Rogatih Maja je došla u pratnji voditeljki Marije Kilibarde i Irine Vukotić, koja je takođe bila izuzetno raspoložena i doterana.

ATA images

Maja, iako godinama živi u radi u Americipri svakom povratku u prestonicu evocira uspomene na neka davna sećanja kao i na prijateljstva koja je ostvarila i koja još uvek traju. Tako je ove večeri uživala u društvu Save Miloševića i harizmatične Irine.

ATA images

Podsetimo se, Maja Mandžuka diplomirala je na Univerzitetu za umetnost, tv i filmsku produkciju u Beogradu, a onda kada je posle ogromnog uspeha sa “Munjama” izgledalo da će nizati uloge u Srbiji, sasvim spontano, spakovala je kofere i otisnula se u Ameriku, gde je nastavila usavršavanje glume na prestižnim koledžima. Najpre, dve godine je živela u Njujorku gde se školovala na „Li Strazberg“ institutu za film i teatar koji su pohađale i mnoge svetske filmske zvezde. Zatim se preselila u Los Anđeles, gde je završila “Master Class” za glumu. Postala je i član američkog udruženja glumaca. Međutim, kad god joj se ukazivala prilika dolazila je u Srbiju gde se ipak oseća “svoj na svome”.

Pročitajte: Do razlaza je došlo nakon nekoliko nesuglasica – Poznati par stavio tačku na ljubav

ATA images

– Nisam ništa planirala, već se sve poklopilo. Otišla sam u Njujork s namerom da se ubrzo vratim, ali odjednom su jedna za drugim počela da se otvaraju vrata. Postala sam član glumačkog sindikata „SAG-Aftra“ nakon čega sam dobila pozive na audicije za neke manje uloge te me je put odveo u Los Anđeles. U Njujorku imam brata od strica i još rodbine, ali kada sam nastavila dalje svoj razvojni put u Americi, bila sam potpuno sama. U Los Anđelesu sam poznavala bukvalno jednu osobu, ali ona je mnogo učinila za mene. Porodična prijateljica Mirjana van Blarikom, koja je dugo bila predsednica „Zlatnog globusa“, jedna je od naših najuspešnijih žena u Americi. Dala mi je neke korisne savete, a ubrzo sam i stekla drage prijatelje, počela da živim sa jednom drugaricom i tako je sve krenulo – rekla je za “Story” jednom prilikom i nastavila:

Pročitajte: Filip Živojinović je jasan – Za Prijovićku ovde nema mesta, ovo je njegov novi početak 

Instagram

– Mislila sam ostaću još malo, a onda je došao prvi produkcijski posao i umesto planova za povratak u Srbiju, koji sam pomerala na svaka tri-četiri meseca, odjednom sam zatekla sebe kako završavam papire da tamo ostanem. Tamo je lako odomaćiti se, svi su u Los Anđeles došli odnekud i to je sjajna stvar.

Maja Mandžuka i Filip Živojinović su novi par na javnoj sceni, preneli su svi mediji u leto 2011. godine. Glumica je tada imala 29 godina, a Filip tri godine manje.

Pročitajte: Filip Živojinović konačno priznao da je kraj – Aleksandra više nije moja žena 

Fejsbuk

Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, na Ušću, i mada nisu previše detaljisali o svojoj ljubavi, bilo je jasno da „cvetaju ruže“. Prethodno su okončali veze u kojima su do tada bili; Maja deceniju dugu romansu sa biznismenom iz Crne Gore, a Filip se rastao od manekenke Sofije Milošević. Nekoliko meseci pošto su svima stavili do znanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva Maja i Filip započeli su zajednički život u Los Anđelesu. Ona je radila kao producent, a on kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd i, kako je vreme odmicalo, sve je upućivalo na to da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Međutim, četiri godine kasnije, odlučili su da se raziđu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić