Milica Milša smršala
Svet

3 јуна, 2023 16:15

By

Dobro protrljajte oči: Milica Milša se prepolovila pa se utegla u preusku haljinu FOTO

Milica Milša smršala 15 kilograma na ovaj način

Milica Milša i Žarko Jokanović pre nekoliko dana zablistali su na crvenom tepihu prestoničkog hotela gde se održavala proslava 18. rođendana magazina Story. Glumica i scenarista došli su vidno nasmejani, te su se odlično zabavljali tokom cele večeri.

Pročitajte: Milica Milša bez kompleksa – Skinula se u kupaći i pokazala višak kilograma, a nekada je bila misica FOTO

Milica Milša smršala

Ata images

Ono što je svim prisutnima zapalo za oko jeste nova figura glavne zvezde popularne serije „Zakopane tajne“. Naime, Milica Milša smršala je drastično, te je svoju liniju dovela skoro do savršenstva o čemu je govorila i znatiželjnim novinarima. Kako je i sama istakla, „još tu ima posla“ ali je zadovoljna kako proces mršavljenja teče.

Pročitajte: Bolest je došla iznenada – Milica Milša ostala nepokretna

Milica Milša smršala

Ata images

Iako nije želela da otkrije koja je to cifra koju je uspela da skine do sada, ono što je sigurno da je glumica izgubila 15 kilograma, ako ne i više. Nedavno je imala povredu kolena, međutim ubrzo nakon oporavka vratila se treninzima koji su joj znatno pomogli u skidanju viška kilograma.

Pročitajte: Ovo će ih zaboleti – Nakon napuštanja serije Milica Milša otkrila šta misli o svojim kolegama

Milica Milša smršala

Ata images

Uz redovnu fizičku aktivnost, tu je i ubrizgavanje krvne plazme jedna je od tehnika koje je Milša probala i bar jednom u par godina ona tretman ponavlja dok je uporedo vrlo uporna i kada su dijete u pitanju.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images