Bolest Milice Milše
Svet

January 20, 2023 14:30

By

Milica Milša preživela agoniju: Doktor me je digao iz mrtvih

Zdravstveno stanje Milice Milše godinama je bilo zabrinjavajuće

Glumica Milica Milša u javnosti i pred publikom uvek je nasmejana i odaje utisak žene koja nikada nije imala nijedan problem. Nažalost, to baš i nije tačno, jer se lepa glumica sa samo dvadeset i pet godina suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, o čemu je i sama govorila za magazin Hello!.

Pročitajte: Evo kako izgleda unutrašnjost stana u kom se baškari Milica Milša – Dom Žarka Jokanovića posebno opremljen samo za glumicu FOTO 

Rako Ristić

– Moji problemi sa bolovima u kolenima su vrlo rano počeli, s 25 godina. U to vreme sam osetila prve tegobe i išla sam na razne terapije, što mi je tada pomoglo i saniralo problem. Onda su se bolovi javili s mojih 30 godina, pa sam terapijom ponovo sredila problem. Potom u 42. godini, bilo mi je baš loše, zbog čega sam išla na lečenje, koje je bilo bezuspešno, iako sam na terapije išla četiri meseca. Posle toga sam upoznala doktora Milana Mileusnića – rekla Milica.

Zdravstveno stanje Milice Milše tada je krenulo nabolje.

Pročitajte: Milica Milša je najbogatija srpska glumica – Evo koliko je zaradila od Igre sudbine 

Serija Igra Sudbine

Ata images

– Kod doktora Milana sam radila tretman ubrizgavanja krvne plazme u oba kolena. Dve nedelje posle toga igrala sam predstavu. Pre tretmana nisam mogla da hodam, bukvalno sam vukla noge. Nikad do tada mi nije bilo toliko loše. Mesec dana posle tog tretmana trčala sam, a narednih deset godina nisam imala problema.

Nažalost, tokom korone sve je ponovo krenulo po zlu. Prvo je preminuo doktor Mileusnić, koji je u međuvremenu postao Miličin veliki prijatelj, ali i kum, a nakon toga se glumica povredila, pa su se i bolovi u kolenima vratili.

Pročitajte: Velika borba je završena – Milica Milša otkriva kako je došlo do velikog životnog preokreta 

Gaja

– Slučajno sam tokom predstave slomila kalcifikate u kolenu tako što sam udarila u pozorišni teg iza scene – iskrenula sam nogu i tako su mi pukli kalcifikati. U Milanovoj klinici, koju sad vodi njegova supruga Vanja sam to opet dovodila u red pomoću jedne mašine, ali, nažalost, moja kolena su od mene starija 30 godina. Takođe, prošle godine sam slomila meniskus, a da nisam ni znala za to. Vukla sam bolove mesec dana. I tad sam se lečila na Milanovoj klinici. Da nije bilo doktora Mileusnića ja danas ne bih hodala. On me je dizao iz mrtvih.

Zdravstveno stanje Milice Milše sada je stabilno, ali je glumica stalno u strahu od povreda i toga da bi bolovi mogli da joj se vrate.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES