Nove TV Novele
Svet

April 3, 2023 18:15

By

Potresno saopštenje Milice Milše o Žarku Jokanoviću: Glumica vestima rasplakala javnost

Nove TV Novele su u prodaji

Milionski auditorijum konačno je počeo da otkopava zakopane tajne u istoimenoj seriji, koja se od 20. marta emituje na TV Pink. Saga nastala iz pera Žarka Jokanovića već je osvojila srca publike, a redakcija magazina TV Novele tim povodom je kontaktirala sa Milicom Milšom, koja igra glavnu junakinju Lalu Doder i koja je zbog ovog projekta napustila seriju „Igra sudbine” zajedno sa svojim suprugom Žarkom, koji je pisao scenario. Evo šta je ona otkrila u ekskluzivnom intervjuu za magazin koji i sama rado čita svakog drugog ponedeljka.

Pročitajte: Žurka umesto klasične svadbe – Ovako su Milica Milša i Žarko Jokanović izgledali na venčanju! (foto)

Instagram

 

Šta možete da nam kažete o Lali? Šta je ono što vam se najviše dopada kod nje? Po čemu ste slični, a koje su najizraženije razlike?

Lala je nežna kao lala i snažna kao lavica, mudra i plemenita, bori se za prave vrednosti, štiti svoju porodicu i prijatelje. Ume da prećuti i da progovori u pravo vreme, nosi tajne u sebi i čuva tajne drugih. Sa mnom privatno ima nekih sličnosti, ali kod mene je što na umu to na drumu, teško prećutim kad je nepravda u pitanju.

Pročitajte: Milica Milša preživela agoniju – Doktor me je digao iz mrtvih

Nove TV Novele

Ata images

Da li mislite da biste mogli da se družite sa Lalom? Kada biste otišli na kafu, kakav biste joj savet dali? Šta biste joj zamerili, a na čemu biste joj čestitali?

Volela bih da se družim sa Lalom, što zapravo i činim skoro svakodnevno na snimanju kad ostavim Milicu ispred studija i prigrlim Lalu.

Pročitajte: Milica Milša ovo krije od svih, ali muž je sve saznao – Glumičin potez šokirao porodicu i prijatelje, kraj

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Kome poveravate svoje tajne? Ko je osoba ili ko su osobe koje su tu za vas u pola noći i koje su vas videle i u najboljim i u najgorim izdanjima i da li postoji neko ko zna baš sve o vama?

Moja porodica je tu za mene i ja za nju u svako doba dana i noći, to je najvrednije blago koje možemo imati.

Šta je presudilo da kažete zbogom „Igri sudbine” i priključite se „Zakopanim tajnama”?

Onog momenta kad je Žarko prestao da piše „Igru sudbine” jer nije hteo da pristane na ucene, ona se završila. Bez pisca, kao što se i pokazalo, nema ni serije. Časno i pošteno je bilo ne pristati na ucene i diletantizam, zato smo i otišli – i ja i još tridesetak glumaca.

Pročitajte: Evo kako izgleda unutrašnjost stana u kom se baškari Milica Milša – Dom Žarka Jokanovića posebno opremljen samo za glumicu FOTO

Nove TV Novele

ATA images

Šta je još Milica otkrila, ali i šta su ispričale njene kolege Teodora Tomašev, Stefan Radonjić i Stojan Đorđević, saznaćete čim nabavite novi broj magazina TV Novele. U njemu vas, pored novosti o balkanskim zvezdama, očekuju i najnovije vesti i intervjui sa turskim i latinoameričkim glumcima. Vidimo se na kioscima!

AUTOR: SVET

IZVOR: TV Novele

FOTO: Rajko Ristić