Milica Milša o svojim kolegama
Svet

March 1, 2023 09:00

By

Ovo će ih zaboleti: Nakon napuštanja serije Milica Milša otkrila šta misli o svojim kolegama

Milica Milša o svojim kolegama nakon napuštanja serije Igra Sudbine

Glumicu Milicu Milšu javnost je upamtila kao Adu Kanački, junakinju serije “Igra sudbine”, a kroz tu ulogu naučila je važne lekcije.

Milica je ipak rešila da napusti seriju koja je postigla veliki uspeh u našoj zemlji i prihvati ulogu u novom filmskom ostvarenju, “Zakopane tajne”, scenariste Žarka Jokanovića. Nova serija počinje sa emitovanjem u martu ove godine. Kako Milša kaže, snimanja su vrlo naporna, ali uživa u svakom kadru.

Pročitajte: Rekla je svoje – Milica Milša potvrdila odlazak iz serije rečima koje će svi dobro zapamtiti

Rajko Ristić

– Mogu da kažem da sam srećna. Drago mi je što smo se okupili u ovakvom sastavu. Mada su snimanja prilično naporna i traju po 12 sati, lepo je i uzbudljivo. Ne znam kako izdržavam takav tempo rada, ali je najbitnije da radite posao koji volite – istakla je glumica za “Republiku”, pa otkrila radnju nove serije:

Pročitajte: Milica Milša preživela agoniju – Doktor me je digao iz mrtvih

Rajko Ristić

– Kao što ni “Igra sudbine” nije bila telenovela, tako ni “Zakopane tajne” nemaju veze s tim žanrom. To je, jednostavno, život. Kao što ste videli tamo i ovde će biti ljubavi, mržnje, pohlepe, smeha, suza, komedije, trilera, tajni, zabluda… Nema samo naučne fantastike. Tajna uspeha Žarkovog teksta je to što on prati život, a tu ima zaista svega. Neke stvari koje su se zapravo desile opisane su u “Igri sudbine”, a ima ih i u “Zakopanim tajnama”. Neke od njih deluju potpuno neverovatno, ali život i jeste takav, potpuno nepredvidljiv.

Pročitajte: Osladio joj se novac, blista u crvenom kostimu – Milica Milša na najluksuznijoj destinaciji o kojoj sanjaju mnoge žene FOTO

Eva Ras i Milica Milša

Foto: ATA images

Tako je, ovde ima nekoliko životnih stvari koje su se zaista desile. Žarko je opisao i neke ljude koji su poslužili kao inspiracija za određene likove. Život je inspiracija, ta klica sama krene i razvija se. Svaka uloga je beli papir i ja, kao glumica, gledam šta će ona da mi kaže kad je pročitam i da mi šapne kako da je dočaram. Cilj je dešifrovati, otključati i pronaći taj lik u sebi, a to podrazumeva da mora da se kopa i istražuje.

Pročitajte: Milica Milša u suzama, njen odlazak ne može da prežali – Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (foto)

Instagram

Glumica je neretko isticala da kolege iz serije “Igre sudbine” smatra porodicom, te je sada otkrila da li je to i dalje tako.

– Samo ove koji su sada sa mnom u “Zakopanim tajnama” smatram porodicom. Mislim da ovih 30 glumaca koji su napustili “Igru sudbine”. Njih smatram svojim prijateljima – bila je iskrena Milica i istakla da više ne gleda “Igre sudbine”.

Pročitajte: Žurka umesto klasične svadbe – Ovako su Milica Milša i Žarko Jokanović izgledali na venčanju! (foto)

Stan Milice Milše i Žarka Jokanovića

Instagram

Ipak, svesna je da joj je upravo ta serija donela ogromnu popularnost i da su je ljudi zavoleli kroz ulogu Ade…

– Sve počiva na temelju, a to je tekst. Ako nemate dobar tekst, nemate ništa, ni dobru seriju ni film. Glumac može nešto malo da popravi u tekstu, ali i mnogo da pokvari. Ako je scenario dobar, publika će se upecati i gledati.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images