Nova serija Milice Milše i Žarka Jokanovića
otkrivamo

December 4, 2022 11:15

By

Osveta se služi hladna: Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili istinu o Igri sudbine FOTO

Nova serija Milice Milše i Žarka Jokanovića emitovaće se uskoro na ovoj televiziji

Kada su pre nekoliko godina započinjali projekat pod nazivom “Igra sudbine” nisu ni sanjali koliki će odjek biti u javnosti, a još manje da će to postati najgledanija i najdugotrajnija serija. Milica MilšaŽarko Jokanović godinama su zajedničkim snagama radili na ovom sitkomu, međutim nedavno je osvanula vest da scenarista i glavna glumica napuštaju istoimenu seriju.

Pročitajte: Osladio joj se novac, blista u crvenom kostimu – Milica Milša na najluksuznijoj destinaciji o kojoj sanjaju mnoge žene FOTO

Nova serija Milice Milše i Žarka Jokanovića

Foto: Instagram

Kako su imali pauzu i zasluženi odmor, poznati bračni par odlučio se da tmurne jesenje dane provede na egzotičnoj destinaciji, pa su tako do pre par dana bili u Egiptu, a kada su se konačno vratili u Beograd, stigao je prvi komentar na aktuelna dešavanja.

Kako na vreme nije isporučivao tekstove za nove episode, Žarko je navodno dobio otkaz, a za njim je otišla supruga Milica, koja igra Adu Kanački. Ipak, supružnici su se brzo snašli i već su dogovorili novi posao. Nova serija Milice Milše i Žarka Jokanovića, po svemu sudeći emitovaće se na ružičastoj televiziji. Sa čelnicima televizije Pink brzo su našli zajednički jezik i isplanirali snimanje novog projekta, što su i potvrdili po povratku sa odmora.

Pročitajte: Milica i Žarko spremili osvetu – Stiže njihova nova serija, a evo gde će se prikazivati

Nova serija Milice Milše i Žarka Jokanovića

Foto: Instagram

Naime, Jokanović je na svom Instagramu objavio fotografiju kompleksa filmskih studija Željka Mitrovića, označio suprugu Milicu i sve podvukao muzičkom temom iz Pink Pantera. Kako se spekuliše, nova serija Milice Milše i Žarka Jokanović uskoro počinje sa snimanjem, tako da se veruje da će nakon novogodišnjih praznika biti puštena u etar premijerna epizoda.

Podsetimo, Igra sudbine ostaće bez još dve velike zvezde. O kojim glumicama je reč pročitajte OVDE.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram