Dijeta Milice Milše svet portal svet
Svet

March 25, 2024 13:00

By

Milica Milša iz ishrane izbacila samo dve namirnice i smršala 10 kilograma za kratko vreme

Dijeta Milice Milše brzo daje odlične rezultate

Milica Milša dugo je važila za najlepšu i najzgodniju glumicu. Međutim, poslednjih godina nabacila je značajan broj kilograma, zbog čega je prošlog leta rešila da promeni način ishrane. Dijeta Milice Milše brzo je dala odlične rezultate, te je glumica za kratko vreme skinula deset kilograma.

Dijeta Milice Milše svet portal svet

Ata images

Milica je izbacila dve vrste namirnica, a to su one koje sadrže proste šećere i belo brašno, ali je i porcije znatno smanjila, što je i sama ranije otkrila.

Pročitajte Devojko, to je tvoja realnost – Ni suza, ni utehe, Melina ćerku sasekla rečima

– Dramatično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu. Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki. Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije – otkrila je glumica za magazin Hello!.

Dijeta Milice Milše svet portal svet

Ata images

Ona je otkrila da za doručak jede ovsenu kašu, jaja ili integralne projice, dok za ručak bira junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

Dijeta Milice Milše ne iziskuje gladovanje

Glumica je otkrila da se nije podvrgla rigoroznoj dijeti, jer ni u jednom trenutku nije želela da naruši svoje zdravlje, zbog toga nije gladovala, naprotiv. Iako svi uglavnom preporučuju da se tokom dijete iszbegava večera, Milica se tog “pravila” nije pridržavala. A, ono što je interesantno je to da čak ni slatkiše nije zaobilazila.

Dijeta Milice Milše svet portal svet

Ata images

– Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam – rekla je Milica Milša, koja je naglasila da je način ishrane promenila prvenstveno zbog zdravlja.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES