Izgled Danice Ristovski
Svet

August 22, 2023 10:37

By

Danici Ristovski svanulo posle glumca: Otključala srce za novu ljubav, evo sa kim uživa na letovanju FOTO

Danica Ristovski u Egiptu uživa sa drugaricom Milicom Milšom 

Šarmantna glumica Danica Ristovski proteklih godina spada u miljenice domaće publike zbog svojih uloga u popularnim serijama “Igra sudbine” i “Zakopane tajne”.

Pročitajte Supruzi Lazara Ristovskog svanulo otkad se razvela od njega – Tek sad je sve otkrila

Ona niže samo uspehe u svojoj karijeri, a ima iza sebe veliki broj televizijskih i filmskih uloga. Takođe, Danica je prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta, u kom ju je publika gledala u predstavama “Dugo putovanje u Jevropu”, “Kad su cvetale tikve”, “Moskvičem do pakla”, “Draga Jelena”, “Trpele”…

Glumica se posle 42 godine ljubavi rastala od kolege Lazara Ristovskog, ali njen privatni život zbog toga ne trpi. Naprotiv, dok Lazar Ristovski radi na promociji serije “Tunel”, na kojoj je radio sa sinovima Petrom i Jovanom, Danica je spakovala kofere i napustila Srbiju.

Pročitajte Nakon razvoda se preporodila i ponovo zaljubila – Danica Ristovski blista u njegovom zagrljaju FOTO 

Milica Milša u kupaćem i bez šminke

Foto: ATA images

Danica je otputovala na letovanje sa svojim prijateljima, gde uživa u čarima Egipta. Naime, na letovanje je Danica Ristovski otputovala sa Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, a kako se drugarice zabavljaju na odmoru, Žarko je zabeležio objektivom, a Milica pokazala na mrežama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Danica i Milica uživaju na plaži, bazenu, uz svu luksuznu uslugu koju nude egipatski hoteli, a verujemo da je i Žarku odlično u njihovom društvu! Inače, Danica je i prošle godine letovala s Jokanovićima u Egiptu, pa izgleda da su oni oprobano dobra kombinacija za letovanje!

– Veselo! S Danom je uvek tako! – poručila je Milica Milša prošle godine.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images